Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menekşecim bir kızım daha var benim oda uyumayan ve hep ağlayan bir kızdı. ama onunki 4. ayını doldurduğunda geçti. bu kızım 7 aylık oldu halen uyumuyor bi dakka sakin durmuyor. mahvolmuş durumdayım ve onun içinde üzülüyorum. uyumayan bir bebek nasıl büyür????? gece olmasını hiç istemiyorumbelki başka bir sıkıntısı vardır annesi. Hemen suruba sarılma. Bundan sonra her sıkıldığında ilaca yönlenirsin yoksa. Bize de yazmıştı doktor, eve dönerken aldık. Bilmiyorduk nasıl birşey olduğunu. Eve gelince içini okudum, internette araştırdım. Kapağını bile açmadık öylece duruyor
lütfen bebeğinize bu tür ilaçlar vermeyin sabah erkenden uyansın mutlaka öğlen uyuması lazım 9 ya10 gibi besleyin vardır bi sorunu mutlakabebeğim uykuya zor dalan bir çocuk battaniyeyle sallayarak uyutuyoruz, gaz sancılarımız dindi şimdi de diş çıktı başımıza yine uykusuz, huzursuzuz. Bebeklerinin uykuya kolay dalması için atarax şurup kullanan var mı? varsa ne kadar ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz
Çok uyumuyorsa nanna mini diye bitkisel bir ilaç var onu verin atarax nedir allahaskinabebeğim uykuya zor dalan bir çocuk battaniyeyle sallayarak uyutuyoruz, gaz sancılarımız dindi şimdi de diş çıktı başımıza yine uykusuz, huzursuzuz. Bebeklerinin uykuya kolay dalması için atarax şurup kullanan var mı? varsa ne kadar ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz