ben kızıma künye vs takmayı çok istiyorum kendi de seviyor ama etraftaki herkes daha erken takma hiçbirşey falan diyor,ama bence çok yakışıyor hadi küpe filan neyse de künye bari takıyor musunuzkaydirigubbakcemile2
ben takıyorum canım künye..çok ta yakışıyo.ama tabi dikkat etmek lazım kolay kolay açılmıcak bişi olmalı.küpe için erken bence benimki erkek ama.sizin ,için yani kulak delmek falan bence çok erken
bende takıyorum.bir kolunda künyesi var bir kolundada mavi boncuğu kızımın.
küpe için 1 yaşını sabırsızlıklas bekliyorum..
toka takamıyorum saçları çok kısa bantla idare ediyoruz bizde:)
künye olabilir belki ama cok dikkat edin kizlar özellikle tokalara bebek onu sacindan cikarti yutma tehlikesi var .. oyüzden ben tokaya karsiyim benim oglusun sacida uzun tkayla ttturmak istiyorum ama tehlikeli bide künyeyi cikartmaya falan calisip bilegini acitmasinlar bebisler
bizde takıyoruz künye çok yakışıyo tombik kollarına ve taktığımız günden beri sanki hep varmış gibi davrandı hiç çıkarmak istemedi fark etmiyo bile kolunda olduğunu sürekli kolundazemuszemus
valla benim kızımın saçları çok gür ve uzun olduğu için 3 aylığından beri toka takıyorum antalya çok sıcak olduğu için saçlar çocuğu yakıyor takmayınca olmuyor daha hiçte saçından çıkarıp almadı çok meraklı ve hareketli olmasına rağmen ama küpe için bence henüz erken en az 1 yaş olmalı
bende ogluma taktim toka bidefasinda saclari cok rahatsiz etti yavrumu saclari ince bizimkinin ve ok hemen cikti tokasi tabiiiii direk agzina sokmaya calistii :umursamaz:
ben altın nazar boncuk & yunus balıklı bi künye beğendim çok hoşuma gitti alcaktım ama korktum
geçen yıllarda bi küpesi için kıza zarar verenleri gördüğümden tırstım.
bende takmıyorum altın devir kötü ((
ama toka falan takıyorum saç bandı vs gibi tokalar :)
ya benim cadı kızım k
nye durdurmuyoo takar takmaz direk agzına götürüyo bileğini yaa
kolunu kızartıyor bende takkmıyorum haliyle
toka ise takamıyorum saclarımız yok gibi nerdeyse bandana takıyorum sürekli
hepimiz aynı fikirdeyiz bayramda takarız takılarını inş ne olur ne olmaz bebk işte açar kolunda falan allh korusun bn de hep bandana takıyorum bnmki de kelhihoyyyt
bende 3 aylık olduğundan beri oğluşumun bir kolunda adı yazılı künyesi
diğer kolundada nazar boncuklu bileziği var
çokta yakışıyor tombul tombul kollu tosun oğluma
çıkarmaya falan çalışmadı azınada götürmedi arasıra bakıyor sadece
ben bir keresinde mavi boncuklu bileklik takmıştım yalnız onu kolundan çıkarmak için asıla asıla kolunu mosmor yapmış bende hemen çokardım ve bir daha bileklik takmadım
kızıma 3. ayından beri nazar boncuklıu bileklik alıyorum taktığımın ilk günü düşürüp kaybediyoruzzz sinir oldumm zaten artık direk ağzına alıp tehlike yaratıyor artık takmıyorum
yumuk yumuk kollarda altın künyeyi ve saçlarında tokaları ben de çok seviyorum. kızıma da takıcam inşallah. ama şu saç bantlarından nefret ediyorum ve hiçbir bebeğe yakıştırmıyorum açıkçası.
hayatım niye korktuğunu anlamadım şu an zaten küçük hep gözünün önünde deilmi..hadi biraz büyüyüm parka falan gitiğinde neyse ..ben takıyorum çokta yakışıyo yumuk yumuk ellere..