Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benim oğlan da su düşmanı..normal de doktorumuz ek gıda aldığı öğünlerden sonra 50-60 cc içebilir demişti...günde 180-200 cc ye yakın ediyor yani...ama benim oğlan 5 cc içmez..bende ne yapayım salatalık sıkıyorum suyunu veriyorum, havuç, elma, pancar suyu..arada suyu çok çayı az papatya/rezene filan veriyorum..susasa içer herhalde..zorlamayın dedi doktor....
susadıkça içiyor hiç nekadar içtiği hesplamadım okadarda düşünmek istemiyorum
artık kafayı sıyırıcam çünki nekadar yedi kaçkere kaka yaptı neden dişi çıkmadı oturmıcakmı bu ay kaç kilo aldı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bu hallere geldim valla
dün akşam karar verdim düşmüyorum üstüne artık
acıkınca yer susayınca içer buzamanların tadını çıkarıcam birdaha geri gelmicek çünki
çok ince düşünmücem artık fatoş tabiki o benim evladım herşeyin hesabını yapıyorum
ama şu kadar su içsin şukadar yesin diye fazla üstüne düşmek istemiyorum nekadar isterse okadar yesin içsin oda rahat etsin bende :))
susadıkça içiyor hiç nekadar içtiği hesplamadım okadarda düşünmek istemiyorum
artık kafayı sıyırıcam çünki nekadar yedi kaçkere kaka yaptı neden dişi çıkmadı oturmıcakmı bu ay kaç kilo aldı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bu hallere geldim valla
dün akşam karar verdim düşmüyorum üstüne artık
acıkınca yer susayınca içer buzamanların tadını çıkarıcam birdaha geri gelmicek çünki