Bebek Beslenmesi Bebeklere Sinek Kovucu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
Kızlar bebeklere ne kullanıyorsunuz sinek kovucu olarak? Geçen sene Antalya'da bilenler bilir yakarca saldırısından uyuyamadık geceleri bu sene hazırlıklı gitmek istiyorum.

Kapsamlı bi ürün varmıki hem sinek,sivrisinek,yakarca falan tarzı uçanlara etkili, ha tabiki 2 yaş altı uygun olmalı ürün normalde spreyler 2 yaş üstü oluyor.

ben mavi renkli lamba kullanıyorum sivri sineklerde böceklerde etkili ayrıca kola yada bacağa takılan sinek kovucu bilezikler var yaz için aldım ama daha kullanmadım

O bileklik olayı benimde aklıma yatıyo ama işe yararmıki acaba kullanmış olanlar vardırda yazar umarım.

yemesiinnleeeeeeerrrr!!!!!!!
canım vücuda sürülen sinek kovucular bana pek cazip gelmiyor..lmaz:
diğer topiklerden birinde bi arkadaş leylak yağı almış hem doğal hemde çok etkili olduğunu yazmış bende alıp denicem..bence sende dene..iyi tatiller..yerimseniben

Canım biz chicco zanza sprey kullandık iyi geldi sanırım hiç ısırmadı sinekler birde bilezikler varmış bebeğin koluna takılan denemedim ama iyi diyorlar.

bu sıralar benide çok düşündürüyor bende salı günü doktora danışıcam bakalım bilir kişi ne diyecek?

Canım biz chicco zanza sprey kullandık iyi geldi sanırım hiç ısırmadı sinekler birde bilezikler varmış bebeğin koluna takılan denemedim ama iyi diyorlar.

Bende zanza almayı düşünüyorum,dalinde çıkarmış.onada bir bakıcam:))

Bende bir zanza birde bileklik alıym eniyisi kızlar sağolun yardımlara.

bende eczacıbaşının Defans diye bir ürünü çıkmış bitkisel içerikli bebekler ve çocuklar için yazıyor,püskürtmeli vücut losyonu henüz kullanmadım haftaya inşallah tatilde olcaz o zaman kullanırım ve umarım iyi bir üründür hani bitkisel içerikli falan diye okuyunca aldım..ama şu bilezik olayını da bi araştırayım

dün dr. a sordum prize takılan tablet yada likit sinek kovucuları kullanabilirsin dedi birde chicconun tüm ürünlerini kullanabilirsin dedi

peki bu cihiccoyu bebeklerede kullanabiliyormuyuz kızım dörtbuçuk aylık ve evim bahçeye bakıyor sivri oldukça fazla

peki bu cihiccoyu bebeklerede kullanabiliyormuyuz kızım dörtbuçuk aylık ve evim bahçeye bakıyor sivri oldukça fazla

Kullanabilirsin canım 2 aylıktan sonra kullanılıyor çoğu chicco ürünleri ve defansın bitki özlüsü.

Bende defans bitki özlü aldım bakalım yarın akşam havuz başında olcaz deneyeceğim inşallah işe yarar.
Tatiledede o bilekliklerden kesin alıcam ama.

kızlar bence odada sinek kovucu tablet kullanın yada cibinlik götürün yanınızda ben ööle yapcam park yatak aldım yaz için özellikle ucuz hem evdede oyun yatağı gibi kullanabiliosun bi tarafı fermuarlı açılıo bebek emeklemeye başladımı ordan yatağına girip çıkabilir çok kullanışlı bişi esprit marka hem yazlığa giderkende kullanırıs diyee kapanıoo küçücük oluyo üzerinede cibinlik ascam dışardada oto koltuğunuz varsa bebişi ona koyup sinekliğinide taktınısmı tamamdır ben pek vücuda sürülen şeylere güvenmiyorum ya bebecikler ciltleri çok hassas ne biliiim bilekliğide soruşturalım bakalım neymişş merak ettim oda olabilir dimi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…