Örgü Bebeklere patikler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ayyy hepsi çok güzel maaşallah ne hamaratsın sen böyle şekerim emeğine,ellerine sağlık

Ayyy hepsi çok güzel maaşallah ne hamaratsın sen böyle şekerim emeğine,ellerine sağlık
teşekkür ederim..ama hepsi bana ait değil kendi ördüklerimin yanına yazıyorum benim diye diğerleri netten alıntı örebileceğim modeller..örmek isteyenede yardımcı olurum..

vallahi bravo senin ördüklerin de harika.bi kaç tanesinin fotosunu çaldım umarım örebilirim bebişim kışın doğcak çooook ihtiyacım olcak yaniyerimseniben ben öremezsem yaşasın anneannemiz:hulya:

canım hepsi cok güzel ya ellerine saglık darısıda bizim bebişlerimizin olupta hayrılısıyla örmemize yada almamıza çok ama çok begendim tatlışımmmopuyorumnanaktan

teşekkür ederim..örmenizede almanızada yardımcı olurum siz model beğenin yeter..birde bebiş lazım tabii....

çok güzelller çok özendim size keşke bende becerebilsem. ellerinize sağlık

... ...

netten alıntı..takım yapılabilir..önlük patik,şapka vs,,,,,,

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…