Bebek Beslenmesi Bebeklere Kahvaltılık Önerilerimiz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benım kızımda 5,5 aylık
Sabah-öğlen arası yoğurt, ikindi-akşam arasıda meyve suyu yada püresi veriyom
doyar da Emmez diye korkuyom, ama ek gıdaya geç geçersemde bişey yemez diye korkuyom
Neyle nasıl devam etsem bilemedim..

merhaba. çok aç olduğu zamanlar ilk vereceğin ekgıdayı dene.o zaman kolaylıkla tadına daha çabuk alışır.

müge arkadaşım, tarifi,n gzl gerçekten.. ama omlet gibi mi oluo.. bulamaç gibi olmuodur heralde tavada pişrince

canım sağolasın omlet gibi olmuyor 1 bardak süt olunca bulamaç gibi oluyor dene istersen bi yapa yapa kıvamını ayralarsın zaten ekmek içini az koy daha sulu olmasını istersen

Benim oğlum (19 aylık), patatesli omlet, kıymalı domatesli yumurta, sucuklu yumurtayı çok seviyor. Hiç süt ürünü yediremediğimizden iki günde bir domates püresinin içine 1 kaşık labne koyuyorum. Bunu hala yiyor. Bunun dışında kahvaltıdan 1 saat sonra filan meyve veriyorum.

Selam arkadaşlar. Benim bebeğim henüz dünyaya merhaba demedi ama yeğenime yaptığım ve çok severek yediği besleyici bir mama tarifini paylaşabilirim. Bir orta boy haşlanmış, organik patatesi robottan geçirip bir çorba kaşığı tahinle karıştırıyorum. Çok seviyor. Sanırım bebek maması tarifleri içeren bir dergide okumuştum. Çok pratik, doğal ve besleyici bir alternatif. Tabi bizimkine 10 aylıkken verdik. Daha önce sakıncası varmı, siz daha iyi bilirsiniz tecrübeli anneler olarak

bu lapne peyniri normal kendimize aldıgımız lapne peynirimi yoksa bebekler için ayrı varmı?benim kızım 7 aylık hangi lapne peynirinden vermeliyim?

Ben pınarın bebekler için olan labne peynirini aldım,8 tane küçük ambalajlı birer kullanımlık.normal labne peyniri almak için gitmiştim markete,bir baktm böyle bir peynir var

canım sağolasın omlet gibi olmuyor 1 bardak süt olunca bulamaç gibi oluyor dene istersen bi yapa yapa kıvamını ayralarsın zaten ekmek içini az koy daha sulu olmasını istersen

merhaba benim kızım böyle karışımları yemiyo yaa bi de ben deneyim bakayım bunu yiyecek mi

Cok guzel bir konu olmus bende guncelleyeyim dedim. Benim oglum 7 aylik kahvaltida cici bebe ekmek veya biskuvi veya pekmezli sekersiz kek, labne veya tuzsuz peynir, tereyag, pekmez, yumurta sarisi(1/8 ile basladim), anne sutu,ihlamur,rezene veya meyve suyu ile bulamac yapiyorum.

pekmezli sekersız kek tarıfınızı verırsenız cok sevınırım

Pekmezli sekersiz kek
3 corba kasigi dolusu yogurt
2 yumurta
70 gr eritilmis ilitilmis tereyag
5 corba kasigi pekmez
1 paket kabartma tozu
1 su bardagindan biraz fazla un
Bir kabin icinde yogurt, pekmez, tereyag ve yumurtayi mikserle cirpiyoruz. Ayri bir kapta unla kabrtma tozunu karistirip butun malzemeleri mikserle cirpiyoruz.onceden isitilmis 170 derecedeki firina koyuyoruz. Yaklasik 20-25 dak sonra hazir. Ben ilk yaptigimda harnup pekmezi kullanmistim pek begenmemistim ama oglum sevmisti. Bu sabah dut pekmezi kullandim bence daha guzel oldu. Pisirecek olanlara afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…