yarın bir televizyon kanalında doktorum diye bir program varya orada domuz gribi aşısını çocuklara yaptırmalımı diye tartışacaklar.
evet dört gözle o programı bekliyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın bir televizyon kanalında doktorum diye bir program varya orada domuz gribi aşısını çocuklara yaptırmalımı diye tartışacaklar.
benim eşim doktor kesinlikle yaptırmayacak oğlumuza..
kendiside olmayacak..
hah işte benim kafadan biri daha eşin ne düşünüyor canım bu konuda riskli olabilirmiymiş ki acep sonuçta anladığım kadarı ile ilk defa denenecek bişey bu ilaç yıllar süren araştırması yok etkileri net bilinmiyor bilinmeyen bişeyide nasıl yaparım ben küçücük yavruma bende istemiyorum[
aynen canım bir aşının yıllar süren araştırması oluyor
bu ise çok kısa sürede çıkarıldı
kendisi yaptırmayacak zaten..
bebeğimizde istemiyor
ayrıca 6 aydan küçük bebelere kesinlikle yapılmayacak
:umursamaz:
eşim domuz gribi oldu kızımada geçer diye çok korkuyorum tüm temizlik önlemlerimi aldım eşim odada kapalı kızımı yaklaştırmıyorum ama korkuyorum aşı olmalımı olmamalımı derken başımıza bu geldi
benim oğlum 19,5 aylık ve haftada 2 gün olmak üzere kreşe başladı
kalabalık çok çocuğun olduğu bir yer
normal grip aşısını yaptırmıştık zaten
bu doktorlarında bir dediği diğerini tutmuyor
tv ye çıkanlar mutlaka yaptırın diyor kendi doktorumuz ve ve arkadaşlarımızın doktorları ise yaptırmayın diyor
kafam karıştı doktorumuza güveniyorum ve domuz gribi aşısını yaptırmak istemiyorum
ama bu virüsü kaparsa da kendimi affetmeyeceğim
hay allah çok geçmiş olsun
çok çabuk bulaşıyor galiba bu grip
sen tedbirlerini almışsın umarım bulaşmamıştır kızına ve sana
eşini takip et bu arada hastalığın seyri nasıl bazı hastalığa yakalananlar çok hafif atlatıyorlarmış hatta burayada yazarsan pek çok kişi bilgilenir hastalık seyri hakkında
kızının aşılanmasınıda doktoruna danış bence
hatta aşıdan önce sizde kendiniz için bir tahlil yaptırsanız iyi olmazmı bilirsin bulaşıp bulaşmadığını.
mikrobu kaptıktan sonra aşılanmaya gerek kalmaz ama bebeğin için aynı değil tabi hatta kendin içinde yaptırman gerekiyorsa yaptır
tekrar çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin canım