Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canm rabbim o mutluluğu nasip etsin inşallah da ne istersen yaparız mucizen içinYa hepsi cok harika ellerine saglik insallah hamile kalirsam senden bir cok sey alicam
Tesekkur ederim çok severek yapıyorum işimi :)yaptıklarınıza imrenerek baktım.
maşallah dıyorum...
Merhaba ozelden yaziyorum hemen :)Merhaba ; bebek 2 aylık bir bebeğe hediye olacak o yüzden biraz büyük olması daha iyi olur fikrimce 4, 5 ay'a kadar olacak gibi , fiyat'ı ne olur?Eki Görüntüle 2065740
Özelden yazayım dedim ancak yapamadım sanırım sorun var.. yenidoğan( 0-3 ay) icin 50 TL den yapıyorum ancak siz bir süre kullanabilsin istiyorsunuz 60 TL olur efendimMerhaba ; bebek 2 aylık bir bebeğe hediye olacak o yüzden biraz büyük olması daha iyi olur fikrimce 4, 5 ay'a kadar olacak gibi , fiyat'ı ne olur?Eki Görüntüle 2065740
Özelden yazabiliyorsaniz siz mesaj atın bana numaramı yazayım buradan yazmak istemedim vatsap kullanıyorsanız detayları daha seri şekilde anlasirizMerhaba ; bebek 2 aylık bir bebeğe hediye olacak o yüzden biraz büyük olması daha iyi olur fikrimce 4, 5 ay'a kadar olacak gibi , fiyat'ı ne olur?Eki Görüntüle 2065740
Teşekkür ederim evet ordukce eli gelişiyor insanın :) var evet ... olarak arayabilirsiniz:)Helal olsun gerçekten. Ilk çalışmalar ve şimdiki çalışmalarınıza bakınca kendinizi güzel geliştirmişsiniz çalışmalarınız çok hoş ellerinize sag ik. Instagram hesabınız var mi
DHA önce hiç Kıbrıs gönderi yapmadım ancak PTT ile gönderebilirim sanırım veya yurtiçi ile ancak fiyatı buraya göre biraz değişirKıbrısa posta veya kargoyla gönderebiliyormusun canım?