Çocuk Hastalıkları Bebeklerden egzama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hatice_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
16
9
32
Benegım in yüzünde yaralar oluşuyor. 4aylıkken başladı . şimdi 7aylık kortızonlu krem kullanınca geçiyor sonra tekrar başlıyor. Tavsiyesi olanlar yazabilir mı?

Yulaf lapası yapın geçer. Bir de benim bebişin bacaklarında vardı vicks baby kullandık.
Kesinlikle kaşımasın hem iz kalır hem de artar

A topik cilde sahip olabilir
Bizimkiler öyle idi.
Bi sermaye marka bakım türleri kullandık. Yüz temizleme Ürn tonik tarzı bişey de vardı sanırım bir de nemlendirici.
Sacları ve vücuduna da mustela kullandık

Kesin cözümü yok ne yazikki. Zamanla gecerse gecer. Gecmesede yaoacak bisey yok bizimkide kucukken yanaklarda vardo simdi yanaktakilerde gecti,bacak aralarinda var yavrumun. 300 tl ye krem aldim faydasini görmedim.
Ama bepantolun egzama kremi cikmis kortizonsuz. Onu deneyin derim 35 tl.
Kortizonlu krem kullanmayin 7 aylik bebege. Yazik.

Malesef egzema.lapayla viksle gecmiyor

Konuyu takiptryim bem de cozum ariyorum
Siz denediniz mi?
Hamilelikte ciddi kaşıntı ile birlikte yaralar çıktı egzama maalesef. lapa ile gün aşırı uyguladım gayet de geçti. Kaşıntıyı azalttı. Egzamanın ilerlemesini önledi. Zaten lapa kaşıntıyı alır. Nemlenmeye arttırır.
Vicks de tesadüf eseri denk geldi, kullandık geçti.
Konu sahibi doktorunuzla coresatin kremi konuştunuz mu hiç.

Kizimin bebekken yuzunde gunese cikinca bir yerde kizariklik olusuyordu. Bioderma abcderm kullaninca geciyordu.Simdi hic olmuyor.

Benzer durum erkek arkadasimda da var. Tek tavsiyem kortizonlu ürün kullanmamaniz.

Mesela bugun 1 damla kortizonlu urun egzamayi yatistiriyorsa bir sene sonra 3 damla gerekiyor, 2 sene sonra 5 damla gibi.

Hergun dus almak egzamasini yatistiriyor. Ek gida aliyor mu bilmiyorum ama kereviz enginar vs tuketmek iyi geliyor. Vok gecmis olsun

Coresatin krem ve Babe marka pediatrik emolient krem.

Coresatini egzama belirdiğinde , kızarıklık olan yerlere kullanın, hemen geçiriyor.

Babe de her duştan sonra ve cildin kuruluğuna göre günde birkaç kez tüm vücuduna sürülecek.

Kızım bebekken kollarında şeklini tam hatırlamadığım pürüzlü şeyler oluşmuştu.
Doktora gittim egzema dedi. Krem verdi. Kullandım ama faydasını göremedim. Azalıyordu ama sonra tekrar çıkıyordu.
Annem bebek çeyizine Dalin almıştı. Sonra değiştirdim şampuanı tamamen iyileşti bir daha da çıkmadı.
O sıralar başka sorunlarımız vardı o yüzden bu kadarını hatırlıyorum durumun.
Sizin de böyle bir şey olabilir mi?

Cnm benim oglumdada vardı bir aylıkken yuzunde vardı sutumden sürdüm ve hametan Die bir krem var mavisinden sürdüm ciktikca o geçti suan bir yas bacaklarinda var dOktar dove sabundan başka hiç bişey kullanma onla yıka dedi ve öyle yapiyorum geçiyo arada bir çıkıyo az az ama ertesi gün yine geçiyo azaldı baya hatta bu ara hiç çıkmıyo bide bi dua yaziyorlarmis egzama için onuda duymuştum bi arastir istersen

X