Bebek Beslenmesi Bebeklerde yastık kullanımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Arkadaşlar benim kuzum 2 aylık ve yatarken yastık kullanmıyorum acaba sizler kullanıyormusunuz fikirlerinizi bekliyorum.

doktorlar önermiyolar yastığı 1 yaşına kadar ben oğlum isteyene kadar kullanmayacağım bu 2 yaşta olabilir yatağını yükseltiyorum sizde öyle yapabilirsiniz

bende bebeğim 10 aylık olunca kullanmaya başladım.geceleri bazen horluyodu,yastıktan sonra düzeldi.ben işbirden visco bebek yastığı yaptırdım.çok rahat,hem uyku süresi uzadı,hemde horlamaları gitti..

ayagımda sallarken ve uyanıkken yatagın ustune yatırdıgımda benı gorsun dıye konustugumda ama cok ınce bır yastık 2yasına gelınceye kadar kullanmam

Bir yaşına kadar kullanmak sakıncalı diye biliyorum,ayrıca gereksiz.Ben sadece mamadan sonra kusma ihtimalini azaltsın diye yarım saat yastıkta yatırıyorum.Bebeğim 3 aylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…