Çocuk Hastalıkları Bebeklerde uyku eğitimi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Evet doğru inşallah çabuk çıkarır
Benim iki çocuğum da eğitim verilecek çocuklar değildi.
Birkaç başarısız denemeden sonra bıraktık.
Çünkü emeklemeye başlama ya da erken diş çıkarma olan bebeklerde uyku eğitimi maalesef işe yaramıyor.
Siz bebeğinize en uygun yöntemi onun karakterini baz alarak seçmelisiniz.
Çok ağlamayan bir bebekse ferberle maksimum 1 haftada çözülür ama mızmız, kucağa yapışık ise hogg la 1 ayı bulan zorlu süreç olur.
Tabi bu arada da diş, atak ya da hastalık dönemlerinde bu kadar küçük bebeklerde eğitim sıfırlanıyor.
Emeklemeye başladı evet dişten de şüpheleniyorum ağlama huyu çok yok fakat yatağa bırakınca direk Kenarlardan tutunup ayağa kalkıyor yatak içinde emekliyor

Çakmadan bir iki gün önce farklılık oluyor mu yoksa bir de sürpriz mi oluyor
Diş patlamadan önce 2 3 gece baya huzursuzdu gözleri kapalı ağlıyodu uyandı sanıyodum yok uyuyo oluyodu gün iöinde mız mızdı ne istese yaptım hep bi memnuniyetsizdi başka bişi olmadı ☺️

Emeklemeye başladı evet dişten de şüpheleniyorum ağlama huyu çok yok fakat yatağa bırakınca direk Kenarlardan tutunup ayağa kalkıyor yatak içinde emekliyor
Bu sıkıntı işte.
Ama beşikte yatıyorsa yani kendi inebileceği bir yükseklik değilse olur yine de.
Zaten uyku eğitiminde en çok uygulanan 5 yöntem var, araştırın hepsini.
Detaylı okuyunca nasıl bebeklere hangi yöntemin iyi geldiğini anlayacak ve size uygun olanı seçeceksiniz.
Ama diş sancısı varsa ne yazık ki uyku eğitimi çok çok zor.

Bu sıkıntı işte.
Ama beşikte yatıyorsa yani kendi inebileceği bir yükseklik değilse olur yine de.
Zaten uyku eğitiminde en çok uygulanan 5 yöntem var, araştırın hepsini.
Detaylı okuyunca nasıl bebeklere hangi yöntemin iyi geldiğini anlayacak ve size uygun olanı seçeceksiniz.
Ama diş sancısı varsa ne yazık ki uyku eğitimi çok çok zor.
Anladım çok teşekkür ederim umarım mantıklı bir yol buluruz

Bu saat oldu hala uyumak bilmeyen 3 yaşında bir kızım var ne yapıcam gündüz uykusu vardı onu da bıraktı saat 1 oldu bazen çok yoruluyorum uyusun ben de dinleneyim Nescafemi yapıp balkonda bi oturayım diyorum eşimle vakit geçireyim diyorum onu uyutana kadar benim uykum geliyor eşimle birbirimizle ilgilenemez olduk nerede yanlış yaptım uyku eğitimi mi vermedim nasıl çözüm bulucam bilmiyorum

Back