Çocuk Hastalıkları Bebeklerde Sinir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
oğlum 7 aylık son birkaç gündür aşırı sinirli ellerini yumruk yapıp garip çığlıklar atıyor bazen uykusunda bile sinirden ağlıyo ben anlayabiliyorum bunu..Benim gibi olan var mı birde aşırı hareketli henüz yürümüyor ama yattığı yada oturduğu yerde topuklarını takır takır vuruyo canı acımıyormu acaba diye düşünüyorum kesinlikle acıyordur çok sert vuruyo çünkü !!
Lütfen yardım..

anlıyorum senı canım benım bebegımde altı aylık kafayı yemek uzereyımbutun gun agladıgnı bılırım bır kez kızınca sakınlestırmem mumkun degıl morarıyo aglamaktan bende mahvoldum pskılojım bozuldu sureklı aglama bagırma halınde doktor doktor gezdık hıcbır nedenı yok bende bılmıyorum ne yapacagımı Allah yardımcın olsun en fazla gececek falan dıyorlar
gercekten yasama sevıncımı yitirdim cok caresızım

arkadaşalar benim bebeğimde çok sinirli...ağlamasa bile kızarıyor sıkıyor kendini çok sinirli ve gergin anlayamıyorum...çok üzülüyorum bebeğim 4 aylık....hep böyle....

arkadaşlar bebekleriniz diş çıkarma döneminde.huzursuz ve stresi hat safada olur.dişetlerine bi bakın kabarmışsa diş çıkarıyordur.canları çok acır bü süreçte. diş etlerı kabarmışsa dr götürün bi jel var günde iki kere dişetlerine sürülüyor.burdan adını veremiyorum.çok rahatlatıyor .bizzat denenmiştir.benim bebeğim diş çıkarırken battaniyesine kadar koparacakmış gibi ağzında çekiştiriyordu herşeyi.

canım ben,m oğlum alttan iki diş çıkardı ve çok zor çıkarmıştı üst kabarcıklarıda var ama zoru atlattı diye düşünmüştüm çünkü azı dişleri ve ilk dişlerinde daha çok olurmuş. birde benım ki sabaha kadar uyurdu artık sürekli uyanıyor sebepsiz ağlıyo napıcam bilmiyorum

Benim oğlum da 8,5 aylıkken başladı sinirlenmeye,
bizimki baya diş de çıkardı ağzında 7 diş var,
Ve diş çıkarmakla alakalı değil bu siniri eminim,
İsteklerini çığlıkla belirtiyor bize
İlk zamanlar bu hoşumuza gidiyordu gülüyorduk,
ama bu çığlıklar çoğalmaya başlayınca evde iki laf edemeyince çare aramaya başladık,
Önce sebebini bulmaya çalıştık,
Yapamayacağı oyuncaklar ya da nesneler vermedik aline,
Birşeyleri yapamadığında çok sinirlendiğini fark ettik,
Mesela mama sandalyesinde oturuyor ve oradan kalkmak istiyor bunu çığlıkla anlatıyor,
Hemen kaldırdık ilgisini başka yöne vermeye çalıştık,
Her saniye onla ilgilendik,
Sürekli yürümek istiyordu,
Çünkü adımlamayı yeni öğrenmişti,
Ve yeni öğrendiği şeyi yapmak için hevesleniyordu,
Ellerinden tutup bütün evi yaklaşık yarım saat dolanıyorduk,
Oturduğu yerden bi yerlere tutunup kalkmak istiyordu,
bol bol bunu yaptırdık,
Ne istiyorsa onu yaptık,
Evde çok sıkıldığını anladık bol bol soğuk demedik sardık sarmaladık dışarı farklı ortamlara çıkardık
onu mutlu ettik
Uyanıkken hep onunla ilgilendik hiç bir iş yapmadık,
Ve çığlıklarımız bitti,
Oğlum artık çok mutlu hep gülücük dağıtıyor,

Belli bir süresi var kendinizi geçeceğine inandırın,
Ve bebeğinizi dinleyin,
Hiç kimse durduk yere sinirlenmez,
Mutlaka bir derdi vardır,

Bu arada bezini açıp bol bol da açık tuttuk,
Beze de sinir oluyormuş küçük bey:)))

benimde oğlum 14 aylık. oda aşırı sinirli. kafasını çok hızlı bir biçimde yere vuruyor. bende napıcam bilmiyorum. ben çok stresli bir hamilelik geçirdim oyüzden mi bilemiyorum ?

nedir bu yeni nesillerin zoru anlamıyorum ki hiçmi bebeğim çok uslu diyen olmaz yaa benm bebeğimde 10 aylık ve sinirlendiğinde kendini dişlerini bir sıkıyo bide başlıyo kendini titretmeye ne yapacağımı şaşırıyorum

Benim 5 aylık kızım sinirlenince ya da huzursuzlanınca elini ritmik olarak dizine vurup duruyor. Bu hareketi sık sık yapması beni üzüyor. Acaba normal mi? Sizin bebekleriniz nasıl belli ediyor sinirlendiğini? Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…