• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeklerde reflü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bebeği tamamen tedavi olan var mi?

benim kızım süt alerjisi olduğu için mide reflüsü oldu. şuan 1 yaşında tam anlamı ile geçmedi. halen öğürme ve gaz olaylarımız oluyor. ama azalan doğrultuda. ayrıca midesi çok bu reflüden dolayı mı bilmiyorum. hassas biraz yoğun yediğinde hemen çıkarıyor. ona kötü gelen koku aldığında hemen çıkarıyor. Fügen Çokuğraş'a gidiyoruz. zamanla azalacağını söylüyor..

merhaba hanımlar benim kızımla ilgili bir sorum olacak. kızım 1 aylık sürekli kusuyor. motilium ve gsviskon kullanıyoruz reflü dedi doktor ama kiloda sorun yok. ilaçlar pek etmedi şimdilik. bebeğimi emzirdiğimde kusuyor ve sonra tekrar emmek istiyor. bu durumda tekrar emziriyomusunuz . çok huysuzlanıyor kusacağı zam a n :( cevaplarınızı bekliyorum

Derhal cocuk gastroloji prof.na goturmenizi tavsiye ederim. Bizimkide 2 aydan sonra kilo alimi yavasladi. Ve gitgide kotuye giden durumlar yasadik. Banda cocuk doktoru refludedi ama cok agir sut alerjisi cikti. Belki baska birseyde olabilir o qcidan cok cok iyi prof.a gitmenizi tavsiye ederim. Fugen cokugrasa gidiyoruz tavsiye ederim. Cok sukur gelisimde gerileme yasamadik.
merhaba hanımlar benim kızımla ilgili bir sorum olacak. kızım 1 aylık sürekli kusuyor. motilium ve gsviskon kullanıyoruz reflü dedi doktor ama kiloda sorun yok. ilaçlar pek etmedi şimdilik. bebeğimi emzirdiğimde kusuyor ve sonra tekrar emmek istiyor. bu durumda tekrar emziriyomusunuz . çok huysuzlanıyor kusacağı zam a n :( cevaplarınızı bekliyorum

kızlar bebek reflüsünü bilmem ama reflünün doğuştan geldiğini biliyorum..
ben de reflü hastasıyım ve aynı zamanda kronik gastrit..
yıllardır çekiyorum denemediğim kalmadı ama son olarak tahin yemeye başladım aç karnına bi tatlı kaşığı..kızlar inanamadım resmen azaldı sıkıntılarım..bir de bebeklerinize yemekten hemen sonra su vermeyin. çok faydasını görceksiniz..yarım saat sonra verin..

Derhal cocuk gastroloji prof.na goturmenizi tavsiye ederim. Bizimkide 2 aydan sonra kilo alimi yavasladi. Ve gitgide kotuye giden durumlar yasadik. Banda cocuk doktoru refludedi ama cok agir sut alerjisi cikti. Belki baska birseyde olabilir o qcidan cok cok iyi prof.a gitmenizi tavsiye ederim. Fugen cokugrasa gidiyoruz tavsiye ederim. Cok sukur gelisimde gerileme yasamadik.

çarşamba günü doktor randevumuz var, siz hangi şehirdesiniz

Mrb oglum 45 gunluk ve iki gundur fiskirir gibi kusuyor.normalde sutum yetmedigi icin gunde 1-2 kez mama veriyordum ama 5 gundur mamayi almiyor.ne yapabilirim yani bu haftalarda reflu normal mi.ayrica normalde haftada 280-320 gr alirken bu mama yamedigi 5 gunde sadece 130 gr almis

Benim bebeğim 8 buçuk aylık 6 aydan sonra hiç kusmuyordu ama son 2 haftadır günde en az iki sefer kusuyor bizim gibi problemi olan var mı yardımcı olur musunuz ne yapmam gerek

Benim bebeğim 8 buçuk aylık 6 aydan sonra hiç kusmuyordu ama son 2 haftadır günde en az iki sefer kusuyor bizim gibi problemi olan var mı yardımcı olur musunuz ne yapmam gerek

Süt alerjisi yada çoklu gıda alerjiisidir ondan. Çocuk gastroloji doktoruna ve alerji doktoruna gidin. İstanbuldaysanız Fügen çokuğraşa gidin derim zaman kaybetmeden

Back