Canım İştahsız bebekler topiğinden biliyorum durumunu.. Ama reflü çıkması kötü olmuş.. İnşallah kısa zamanda düzelir yavrun. Allah yardımcınız olsun..
Unutmadan bu ay harika kilo aldı demişsin.. Kusmaya rağmen nasıl oldu bu? Benim kızımda bu ara kusmaya başladı ama şükür hergün değil.. Kusunca içinde ne var ne yok hepsi gidiyo malesef
hayatım ben şükretmeyi iyi biliyorum meraklanma sensen kilo aldığına şükret benim oğlumda doğduğundan beri kusuyor 1 yaşında 7 buçuk kilo bi de bizim gibi olanları düşün de halinize şükredin
cnm benm oglumdada var reflü ben her ay hacettepede bir profa muayene ettryorum ve onun söylediği kilo alımı çok güzel araştırmaya gerek yok egerki kilo almazsa ozaman araştırılmalı dedi ve reflü maması aldık onla düzeldi ama öteki mamadan verrirsem anında çıkarıyor. çocugunu kobay yapma derim endoskopi ne biliyim şaşırdım hemde günde 1-2 kez kusmaya diyor bunu benim oglum abartmıyorum 20 kez kusuyodu bütün yediğini.
meraklanmıyorum canım sadece hatırlatıyorum
defne 44 pardon hayatım dr.umuzun önerdiği cerrahpaşadaydı şimdi farkettim :))
senin önerdiğin dr.unda ismini yazdım inş.gerek kalmaz ama elimde ismin bulunmasında yarar var
birazdan netten de araştırıcam
kesinlikle başka rahatsızlıkların yanında bu ne ki...
ama benim yaşadığım durumu sende yaşıyorsun muhakkak anlıyorsun beni
yemekten sonra hepsini çıkarıyor hatta burnundan geliyor yemekler((
aslında ilaç etki etti sanırım bugün kusmadı
bebeğin kaç aylık,hala kusmalarınız devam ediyor mu?
bu arada ilgin için çok teşekkür ediyorum.......
sana demedim ben. konu sahibine söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?