Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebeklerde PEYNİR VE YUMURTAYI dönüşümlü kullan nedemek ANLAYAN VARMI?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
KIZLAR kızım 7.5 aylık hergün kahvaltısında peynir veriyorum 1 çay kaşığından fazla olarak gün aşırıda yumurta sarısı veriyorum ama duyduğum kadar yumurtayı ve peyniri dönüşümlü kullanmak lazımmışşş nekadar doğru ve buda nedemek anlayan varmı ?
ben ikisini de kahvaltıda veriyorum bir problem olmadı ama ikisinde de protein var ya ağır gelebilir diye söylenmiş olabilir ama ben uygulamıyorum uygulamayıda düşünmüyorum
bende bebeğime hergün peynir veriyorum yumurtayı da bir gün verip bir gün vermiyorum. bebeğim için değil ama diyetisyene gittiğimde doktor bana ikisini aynı anda yeme demişti. alakası varmıdır bilmiyorum.