Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzellik takıntısından ziyade özellikle küçük çocuklarda dalga geçilmesine vs. sebep olabiliyor. Ben de kepçe kulaklıydım, halen de açıktır kulaklarım. Kadın olduğum için saçımla vs gizliyorum düşünün 27 yaşındayım halen çekiniyorum bu durumdan sanırım bende travma kaldı. Anneme diyorum keşke küçükken saç bandı falan taksaydın diye. Küçükken sınıfta bakardım tek kepçe kız bendim, çok üzülüyordum :) Birkaç kez dalga geçenler olmuştu, çok etkileniyor psikoloji. Bence anne bu durumda endişelenmekte gayet haklı. Özellikle küçük yaşlarda kulak şekle sokulabiliyor. En azından uyurken vs saç bandı takılabilir. Benim çocuğumun kepçe kulak olma ihtimali yüksek olduğundan ben de düşünüyorum eğer anne olursam takarım valla. Benim yaşadıklarımı yaşamasın, yaşamayan da bilmez öyle güzellik takıntısı falan demeyin hiç. Özel günlerde bile hep alttan topuz yaptırırım, kulakları kapatın derim.Bant yapistirmayin sakın .böyle bir şey yapılır mı küçücük bebeğe ? Sulalede hiç mi yok kepçe kulak ? Bı de kepçe olsa ne olur ki ?insanların niye bu kadar güzellik takıntısı var ben anlamıyorum
Böyle düşünmemiştim.Haklisiniz.Ben kendi üzerinden dert etti sandım.Bant yapıştırmak yine de doğru bir uygulama olmayabilir.En azından çocuk doktoruna danışsin.Ne bileyim kulağıma bant yapistirsalar ben uyuyamam belki zararı vardır. Basit bir estetik müdahale ile düzeliyor diye okumuştum,hiç yaptırmayı dusunmediniz mi peki? Var mı öyle birşeyGüzellik takıntısından ziyade özellikle küçük çocuklarda dalga geçilmesine vs. sebep olabiliyor. Ben de kepçe kulaklıydım, halen de açıktır kulaklarım. Kadın olduğum için saçımla vs gizliyorum düşünün 27 yaşındayım halen çekiniyorum bu durumdan sanırım bende travma kaldı. Anneme diyorum keşke küçükken saç bandı falan taksaydın diye. Küçükken sınıfta bakardım tek kepçe kız bendim, çok üzülüyordum :) Birkaç kez dalga geçenler olmuştu, çok etkileniyor psikoloji. Bence anne bu durumda endişelenmekte gayet haklı. Özellikle küçük yaşlarda kulak şekle sokulabiliyor. En azından uyurken vs saç bandı takılabilir. Benim çocuğumun kepçe kulak olma ihtimali yüksek olduğundan ben de düşünüyorum eğer anne olursam takarım valla. Benim yaşadıklarımı yaşamasın, yaşamayan da bilmez öyle güzellik takıntısı falan demeyin hiç. Özel günlerde bile hep alttan topuz yaptırırım, kulakları kapatın derim.
Evet estetik ameliyat olabiliyorsunuz ama o da garanti çözüm değil maalesef. Tekrar açılma yapabiliyor. Tabi yapmayabilir de ama açıkçası gizleyebildiğim için ameliyat olmayı pek düşünmedim. Eskiden aklıma geliyordu aman diyordum, zaten alttan toplamakla vs halledebiliyorsun boşver. Hanımefendinin bahsettiği bant sanırım bu durum için geliştirilmiş olan bantlar. Piyasada var böyle bantlar, çift taraflı bant gibi. Bildiğim kadarıyla rahatsız da etmiyor.Böyle düşünmemiştim.Haklisiniz.Ben kendi üzerinden dert etti sandım.Bant yapıştırmak yine de doğru bir uygulama olmayabilir.En azından çocuk doktoruna danışsin.Ne bileyim kulağıma bant yapistirsalar ben uyuyamam belki zararı vardır. Basit bir estetik müdahale ile düzeliyor diye okumuştum,hiç yaptırmayı dusunmediniz mi peki? Var mı öyle birşey
Bebeginizi uyuturken dikkatli şekilde uyutun kulakları kıvrılmasın. Gelinimizden bilirim oğlununda biraz dikikti kulakları,oda kız çocuklarına takdığımız bezden olan bandalardan takmıştı bir süre. Hatta aile içinde biz bile dalga geçerdik yengenin inadına cocuga banda taktıkca aa yenge televizyon telefonlar ne güzel çekiyo antenlerimiz gelmiş diye şuan gayet normal çocuk okadar bandadan sonra düzelttiKızlar merhaba oğlum 6 aylık kulakları kepçe olmuş biraz ama ne bende ne babasında böyle bir durum yok normal mi ? Daha sonrasından düzelir mi ? Bant yapıştıralım mı ?
Kulak çok yavaş büyür o yuzden o kulak öyle kalacak kafa büyüycek gibi düşünün ailede yoksa kepçe değildir bnce kafa büyüdükçe geçecektirBenim oğlum doğduğun da kepçe değildi ama şu son iki aydır biraz kepçeli var
inşallah geçer
Güzellik takıntısı değil psikolojik yapmasın diye
Bebeğinize ince şapka taktırın bide uyurken kulaklarına dikkat edin . Biraz sağa biraz sola yatırın kulakları bükülmeden düzelirKızlar merhaba oğlum 6 aylık kulakları kepçe olmuş biraz ama ne bende ne babasında böyle bir durum yok normal mi ? Daha sonrasından düzelir mi ? Bant yapıştıralım mı ?