Bebeklerde kehribar

GmzKy77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
832
204
18
24
Anneler bebeğim 6 aylık daha önce konularımdan bilenler bilir çok büyük bir yabancı korkusu başka ev korkusu var. bir de gece uyanmaları çok fazla sürekli Huysuzlanıyor geceleri geri uyumuyor elini yüzünü sürtüyor. salyalanmaları da çok fazla Bu arada Dişten dolayı. sormak istediğim şey bebeklerinde Kehribar kullanıp yabancılardan Korkma olayı ya da salyalarında ya da gece huzursuzluklarında azalma yaşayan var mı? Eğer Kehribar kullanıp memnun kaldıysanız nereden aldığınızı da belirtir misiniz Güvenilir bir yer bulamadım

görümcem kullanıyor bebeğine..memnun da..enerjisini boşaltmak için bir kaç kez boynundan çıkardıkların da bebek çok ağlamış..faydasını gördüklerinden emin olmuşlar..sakarya da yaşıyoruz bir dükkandan aldılar google'dan yaşadığınız şehire göre dükkan yorumlarını bulup araştırabilirsiniz

görümcem kullanıyor bebeğine..memnun da..enerjisini boşaltmak için bir kaç kez boynundan çıkardıkların da bebek çok ağlamış..faydasını gördüklerinden emin olmuşlar..sakarya da yaşıyoruz bir dükkandan aldılar google'dan yaşadığınız şehire göre dükkan yorumlarını bulup araştırabilirsiniz
Teşekkür ederim Benim bebeğim yabancılardan korkuyor da bu konu beni çok yıprattı Bi yere de gidemiyorum, kimse bana da gelemiyor

Back