sağol arkadaşım burda dertleşmek beni rahatlatıyor. ya ona birşey olursa korkusunu atamıyorum.artık isyan etmekten korkuyorum.artık dualarımı tez zamanda şifa ver diye ediyorum.birde bizim odada kalan bir bebek ölünce korkum daha arrtı.o küvezi bomboş görünce sordum önce bilmiyoruz dedi hemşire sonrada onu kaybettik dedi.sanki benim bebeğimmiş gibi üzüldüm.allahım acısını göstermesin bebeğimin .ben onu kucağıma almasamda ona sarılıp öpmemiş olsamda ben onu uzaktan görsemde ona çok alıştım.aynı abisine yani eşime çok benziyor.allahım ne olur şifa ver.şifa ver allahım tüm şifa bekleyen bebeklere.
efgan arkadaşım bende seni merak ettim.son kontrlde doktor ne dedi.bizim bebek ise kasılmalarının azaldığını ama hala devam ettiğini söylüyorlar.hidrops vakalarında ödem ne kadar az ise yaşama şansı o kadar fazlaymış.ama bize bekleyeceğiz inşallah kasılmaları biter de solunum cihazından çıkartırız diyorlar.tabii inşallah başka sorunlar çıkmazsa.dua etmekten başka yapılacak birşey yok şimdilik.allah senin bebeğine şifa vesin.inşallah kısa zamanda atlatır herşeyi.sen hacettepedesin biz hacettepeye sevkini bile yaptıramıyoruz.allahım tüm bebeklere şifa versin.
sezeryandan hiç korkma diğerlerinden hiç farkı yok.bebeğin içinde sevindim inşallah sağlıklı doğar.dualarım seninle
arkadaşlar çok sağolun.bunada alışmaktan başka çarem yok.ama bayrama denk gelmesi beni daha üzüyor.eşim evde yalnız kalma dışarıda hava al diyor.ama dışarı çıkınca mutlaka birini görüyorum bebeğin nasıl diye soruyorlar içim birkere daha yanıyor.bazen kendime şaşıyorum ben nekadar güçlüymüşüm tüm yaşadıklarıma rağmen hala ayaktayım diye.böyle düşünürken oğlum anne diye sesleniyor ve daha da güçlü olmam gerektiğini düşünüyorum.oğlmu öpüp sarılırken bu umut için bu yağmur bu rüzgar için diyorum kimse bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?