68.4Alfa acisi ne durumda? Asil onemli olan o. 1 mm vs deyince ben cok anlamadim acikcasi. Ultrasonda alfa ve beta acilarina bakiyor ama bizim alfa geri oldugu icin sorun yasadik. Bi kalcasi geride kalmis biraz ama bi ayda o da 60 dereceyi yakalamisti.
Sağ kalca alpha 68.4
Sağ kalca alpha 68.4
Anlamadim? Bizimki 60 ve 57 (2 aylikken) idi. 63 ve 60 olmus (3 aylikken) Ve tamam sorun yok dendi bize. Zaten nerdeyse hic bi zaman ayni olmazmis iki kalca da. Min 60 isteniyordu. Bize sizinki gibi ciksa ben cift bez bile takmazdim. Neden sorun var dediler ki? Bunlar gayet guzel olcumler.Sağ kalca alpha 68.4
Sol kalca alpha 64.6
Benm oglumun kalcasi Tam oturmamış yani üzerindeki kemik kapanmamış tam kalcasi cikigi yok ama tam oluşmamış kalca yuvada ama kapısı kapanmamsAnlamadim? Bizimki 60 ve 57 (2 aylikken) idi. 63 ve 60 olmus (3 aylikken) Ve tamam sorun yok dendi bize. Zaten nerdeyse hic bi zaman ayni olmazmis iki kalca da. Min 60 isteniyordu. Bize sizinki gibi ciksa ben cift bez bile takmazdim. Neden sorun var dediler ki? Bunlar gayet guzel olcumler.
Sağ beta 43.6 sol 42.5 doktor sonuçlar güzel ama halendaha gerilik var dedi anlamadm neymiş bu sonuçları başka doktora göstersem çift beze bile gerek yokmuş ama yinede tak dedi sizce bidaha kontrole gotrmelimiyimCanım ya çok çektik benim kızım ikk zamanlarda gitimde hiç bir sıkıntı yok dedi 3ay sonra getir dedi götürdüm aynı doktora gitim bana kalçası çok gelişim geriliği var ameliyat olacak çok kızdım ve çok korktum ve özel bı hastane gitim çekti usg medikal ürün verdi taktik 3ay boyunca kızım onda kaldı ve emekleme döneminde zorlandık götürdük 9aylik. oldu sonra iyi dedi çok şükür bı sıkıntı yok dedi iki bez tak iki ay sonra tekrar getir götürdük çok Şükür iyi çıktı. Sende yap ve kontrol aksatma götür getir
Merhaba bizde ayni durumdayiz. Doktoruk cift bez dedi..1 ay sonra gel dedi. Szin gecti miMrb arkadaşlar bebegm Tam 3 aylik pazartesi günü kalca ultrasonuna girdi ve sol kalcasinda azıcık Bi gelişim geriliği var dedi ortopedi doktorumuz bize cift bez önerdi kendi bezi üzerine havlu ve 1 beden büyük bez doktorumuz 1 aya gecer %90 dedi başına gelen anneler lütfen cvp verirmisiniz ? Bu süreçte neler yaptınız bu durumda
Merhabalar nasıl oldunuz acabaMerhaba bizde ayni durumdayiz. Doktoruk cift bez dedi..1 ay sonra gel dedi. Szin gecti mi
Şükür çift bezle düzeldi cnm. Şuanda bir sorunumuz yokMerhabalar nasıl oldunuz acaba
Çok şükür çok sevindim darısı başımıza. Sadece çift bez mi kullandınız başka herhangi bir işlem yapılmadı mıŞükür çift bezle düzeldi cnm. Şuanda bir sorunumuz yok
Sadece çift bez ve kendi bedeninden bir beden büyük olsun demişti doktorum. 2 kullanıyorsan 3 almıştık.Çok şükür çok sevindim darısı başımıza. Sadece çift bez mi kullandınız başka herhangi bir işlem yapılmadı mı
Ne derecedeydi peki açılar hatırlıyor musunuz acaabaSadece çift bez ve kendi bedeninden bir beden büyük olsun demişti doktorum. 2 kullanıyorsan 3 almıştık.
Malesef hatırlamıyorum.Ne derecedeydi peki açılar hatırlıyor musunuz acaaba
Peki tamam teşekkür ederimMalesef hatırlamıyorum.