- 16 Haziran 2020
- 4.479
- 10.009
- 158
- 28
Beyaz gürültü ne demek ben bilmiyorum daOlabilir zaten doktoru öyle dedi 6. Aya kadar geçmezse tekrar bakarız dedi. Umarım geçer beyaz gürültü aslında masum değil bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz gürültü ne demek ben bilmiyorum daOlabilir zaten doktoru öyle dedi 6. Aya kadar geçmezse tekrar bakarız dedi. Umarım geçer beyaz gürültü aslında masum değil bence
Hadi ya deneyeceğim evet dediğinizi bende okudum sezeryan olması gerektiğini açıklayın çocuğa uyurken diyordu şimdi hatırladımBende sürekli düşük yaptığım için acaba bu damı düşecek burada mı bişey olacak diye diye 9 ay geçiren bir tip olduğum için işte bunlar hep çocuklara geçiyormuş ve doğduktan sonra sürekli gece uyuduktan sonra bunları hep bebeğe anlatıp rahatlatmak gerekiyormuş ama ben yapamadım siz deneyebilirsiniz ben 2.de öğrendim bunları zaten iki tane olunca zaman olmadı
Böyle su sesi rüzgar sesi fön makinesi çamaşır makinesi kalp atışı gibi sesler bebeği sakinleştiriyor ama bence kulaklarına zarar verdi sürekli dinlemek hassaslaştıBeyaz gürültü ne demek ben bilmiyorum da
Onu bir çok kişi yapıyor aslında sanmam ondan olsunBöyle su sesi rüzgar sesi fön makinesi çamaşır makinesi kalp atışı gibi sesler bebeği sakinleştiriyor ama bence kulaklarına zarar verdi sürekli dinlemek hassaslaştı