Çocuk Hastalıkları Bebeklerde irkilme

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mevsim5858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
5
3
1
37
Merhaba arkadaslar.benim 2 bucuk aylik bir oglum var.sirt ustu hic uyutamiyorum surekli irkiliyor kollarini ve ayaklarini iki yana aciyor gozleri fal tasi gibi aciliyor o yuzden hep yüzüstü uyutuyorum ama bu irkilme sirf uyurken degil uyanikkende oluyor her sese herseye irkiliyor normal mi bu durum epilepsi olmasindan cok korkuyorum lutfen yardim edin

Başlarda çok normal anne karnından sonra yeni bı dunya .. korkuyorlar sesten anı tepkiden uykusunda oynayan kol bacaktan.. minicik daha o annesi . Hiç epilepsi diye düşünmedim benimki de öyle korktu mu dudak buzup ağlar hala hapsuramiyorum yanında ya da oksuremiyorum öyle böyle irkilmiyor. 3.5 aylık şu an

Insallah öyledir uyanikkende irkiliyormu sizinki

Yarım kundak yapmanızı öneririm. Bebekler kendini daha güvende hissediyolar. İrkilmeler azalıyor. Bebeğin karnı falan da sıcak olacağı için gaz çıkarma daha rahat oluyor. Ben İkizlerime uzun bir süre hep kundak yaptım. Kızım hala arada kundak istiyor. Kundaklayınca uyuma süreleri de artıyor.

Kundak yapmakta biraz gec kaldim 1 aylikti yaptim istemedi agladi surekli simdi yapamiyorum oyuzden
Kesinlikle alışır. Şimdi bende ilk yaptığım vakitlerde hiç istemediler. Zaten çocuklar erken geldiği için nerdeyse 40 gün yoğun bakımda kaldılar ve tamamen çıplak şekilde. Ben şöyle yaptım. Bebeğin altını alıp besliyordum. Mayısmaya başlayınca hemen kundaklayip öyle uyutmaya devam ediyordum. Boyle böyle alıştılar. Bu şekilde bir deneyin.

Aynı şeyleri bebeğim 2,5 aylıkken bende yaşadım.uykuya dalarken sürekli irkiliyor,ellerini iki yana açıp gözlerini açıyor ve donuyor gibi oluyordu korkudan.bu irkilmeler ard arda 6-7-8 sefer olduyordu.bende korktum epilepsi west sendromu falan diye.ben çağresini Sessiz ortamda kundak yapıp kucağımda sararak uyutarak buldum.yatağa yatırırken de sırtına yastık koyup yan yatırdım.birden kesilmedi ama azalarak bitti.3,5 /4 ayda da tamamen geçti.doktor uyku miyoklonisi olabilir dedi.uyurken istemsizce eli kolu atıyor ve bebek irkiliyor dedi.aynı şey 9 yaşındaki abisin dede var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…