- 17 Kasım 2015
- 16
- 4
- 6
- 34
- Konu Sahibi mor fiyonk
arkadaşlar merhaba 7.ayını yeni doldurmuş kız bebeğim var. 4.aya kadar bütün herşeyi normaldi sonra hareketleri kısıtlanmaya başladı yavaşladı. kafasını zor tutuyo kucağımdayken bi yığın gibi kalıyo kendini hep bırakıyo tabi benim dikkatimi çekti büyükler bişeyi yok diye diye beni beklettiler tabi 6.ayımız doldu ben daha çok korkmaya başladım rutin kontrollere gidiyoruz ama doktorumuzda bişeyi yok diyor tabi bu arada. bende farklı bi doktora gittim. kontrolünü yaptı sma olabilir dedi bizi izmir 9 eylülde profesör nöroloji uzm. gönderdi baktı doktor oda sma olabilir çok gevşek dedi bebek dedi kas enzimleri troitler bakıldı bi sorun yok. emg çekildi kasları sıfır bekliyodum ama hareket var dedi. genetiğe bakılcak. kan alındı genetiğe gönderdi sonuçlar 6 hafta ile 3 ay arasında çıkacak daha 2 haftamız geçti.bu arada D vitaminimizi değiştirdi doktor bide güneş banyosu yaptrıyoruz şimdi kucağıma oturtunca kendini dik tutuyo veya kucağımda yürürken omzuma yatmak yerine kendini kaldırıp etrafa bakıyo yavaş yavaş kollarımız ayaklar da hareketlendi bi gelişme var gibi. başına böyle bişey gelip düzelen varmı lütfen desteğinize ihtiyacım var