Öncelikle çok şükür biri cevap vermiş Bunun için size çok teşekkür ederim Çünkü çok yalniz ve çaresiz hissediyorum. Evet 2 özel hastahaneye gittim ikisi de ayni şey o söyledi ama bunlardan önce de şehir hastahanesi ameliyat demişti. Isın kötü tarafı bugün bebeğim ameliyat oldu sondalama işlemi dediğimiz şey yani. Malesef açılmadı kanallar. Doktor: "ilk defa böyle birşey görüyorum çocuğun gözünde kemik var sol tarafı biraz açtım ama onunda tekrar kapanma olasılığı var. Tip fakülteleri bunun için tüp takma işlemi yapıyorlar dedi." Inanın bu sözleri duyduğumdan beri tek kelime ile bittim. Şimdi ne yapacağım kime nasıl güveneceğim hiç bilmiyorum. Yine olmazsa ne olur Tüp nedir Yapay bir kanal mi açacaklar Öyleyse o yapay kanal ileride başka bir sıkıntı çıkaracak mi orjinali gibi olur mu ? Herşey muamma.. hicbir hıçkıra ağlamak istiyorum. Ne olur böyle bir durumla karşılaşan varsa beni bilgilendirsin. Bebeğinin canının acidiginami yanayım çare olmadı ona mi yanayım saatlerce ac kaldı ağlaya ağlaya bayılıp uyudu resmen ona mi yanayım Tekrar aynı şeyleri yaşarsa ne olur yaşamazsa ne olur bunu bilemedigime mi yanayim