Birde hepinize sormak istiyorum. Bazı doktorlar göz arkasındaki kaslarıda kontrol ediyormuş. Bebekler için çok sıkıntılı oluyormuş gözün arkasına bakıyorlarmış aparatlarla, bu şekilde muayene yaptıran varmı?
canım bu konuyu açtğımda bebeğim ufacıktı.
şimdi 3 yaşında oldu ve artık çok şükür gözle hiç bir sorunumuz yok.
yani dr'un dediği gibi 1 yaşından sonra düzeldi.
ama bazen işte çevremizden öyle olumsuz ve düşünmeden konuşanlar olur ya..
ne kadar üzüldüğümüzü farketmezler..
Merhaba arkadaşlar sizleri okadar iyi anlıyorum ki. Biraz önce bu problem yüzünden göz yaşı döktüm. En yakınınızdakiler bile (anne baba herşeyin farkında değilmiş gibi). Bu çocuğun gözü kayıyor neden diye saçma sapan sorular sormazlar mı... Benim oğlum 10 aylık olacak. Sol gözünün içe doğru kaydığını farkettik. Geçen ay etiler dünya göz hastanesinde çok iyi bir doktora götürdük. Ölçümlerinde hiçbir problem çıkmadı. Diğer arkadaşlara söylendiği gibi burun kökünün geniş olması ve daha küçük olduğu için göz kaslarının tam olarak gelişmemesi. Şaşılık olsaydı numarası belli olurdu dedi. Bu problemi yaşayan birçok insan olduğunu ve 2 yaşında hiçbir problem kalmadığınıda bilmeme rağmen sizleri çok iyi anlıyorum. 4 ay sonra tekrar görmek istedi. Bakalım ama ben 1 yaşında tekrar götüreceğim. Gelişmeleri muhakkak buraya yazarım. Tedavisi varsa neden çocuklarımız için geç kalınmış olsun ki. Birde hepinize sormak istiyorum. Bazı doktorlar göz arkasındaki kaslarıda kontrol ediyormuş. Bebekler için çok sıkıntılı oluyormuş gözün arkasına bakıyorlarmış aparatlarla, bu şekilde muayene yaptıran varmı?
canım benim kızımda henüz 3 aylık iki gözünü birdem kaydırıyo,şaşı gibi bakıyo...ya kafayı yiycem...
pazartesi kontrolü var bunu mutlaka sorucam...inşallah geçer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?