• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerde goz capaklanmasi ve sulanmasi..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Emziriyorsaniz sutunuzle silin ama sonra kaynamis ili m is suyla ateril bir bezle de silin . Ama şöyle de bir durum var bazi bebeklerde 1 yasa kadar gecmio hatta acilmasa dr acio aslnda bidaha doktora alsanz daha iyi olur gibi geldi şimdi
Sutumlede siliyorum ama hala gecmedi goturcem yine ya olmuyor Boyle

Çok geçmiş olsun Benim doktorum demli çayla silmemi önermişti fayda etti çapaklanmaya iyi geliyor

Canim benim oglumdada oldu damla.veriyor.geciyorrr..yasanilan bir durum..goz damarlaei tikaniuor masajlada iyi olur

Evet sürekli gözleri sulanıyordu çapak oluşuyor du doktora götürdüm bana demli çayla silmenin fayda edeceğini söyledi çapak oluşumunu önlüyor

İnşallah fayda eder allah hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin bir an önce geçer

Saçma sapan şeylere inanmayın. Masaj yapın her aklınıza geldikçe. Damlasıni duzenli kullanın. Geçer. Benim oğlumun 10.ayında geçti. Çok geçmiş olsun.

Biz de aynı dertten muzdaribiz. 10 gün kullandık damlayı. Ama masajı hiç bırakmıyoruz sürekli yapıcan dedi dr. Günde 4 kez 10ar kere. 1 yaşına kadar açılır büyük ihtimalle dedi.

Biz de aynı dertten muzdaribiz. 10 gün kullandık damlayı. Ama masajı hiç bırakmıyoruz sürekli yapıcan dedi dr. Günde 4 kez 10ar kere. 1 yaşına kadar açılır büyük ihtimalle dedi.
Aynen bizede oyle dedi dewam ediyorum masaja ama kizm buyudukce yapamiyorum masaji cok hareketlendi brakmyo

Aynen bizede oyle dedi dewam ediyorum masaja ama kizm buyudukce yapamiyorum masaji cok hareketlendi brakmyo
Uyku sersemiyken dene uyumasına yakın falan. Hatta çok derin uykudayken de yapabilirsin belki uyandırmadan. Çünkü başka çaremiz yok masajımızı yapıp açılması için dua edicez. Benimki şimdilik ses etmiyo masaja yaparken yüksek sesle 10 a kadar sayıyorum oyun sanıyo heralde :))

Back
X