• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerde goz capaklanmasi ve sulanmasi..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bnde a
Uyku sersemiyken dene uyumasına yakın falan. Hatta çok derin uykudayken de yapabilirsin belki uyandırmadan. Çünkü başka çaremiz yok masajımızı yapıp açılması için dua edicez. Benimki şimdilik ses etmiyo masaja yaparken yüksek sesle 10 a kadar sayıyorum oyun sanıyo heralde :))
Bende aynen oyle yapiyorum zaten ins kisa zamanda gecer yavrularimzn

Meb benim de oğlum 3 aylık dogdugundan bu yana sol gözü sulaniyor. Dr masaj yap dedi damla vermedi ne damlası kullanıyorsunuz siz

Meb benim de oğlum 3 aylık dogdugundan bu yana sol gözü sulaniyor. Dr masaj yap dedi damla vermedi ne damlası kullanıyorsunuz siz
doktor damla vermsti bize birini uc gun birini de bir hafta kullandik baska da kullanma masaja dewam dedi ama hala gecmedi cok uzuluyorum Allah sifa versin bebislerimize

Benim bebegimin de sağ gözünde var. Dr a söyledim spanci serum fizyolojikle islatip silin dedi. Bugun yine soyledim damla yazdi. Eger ayni durumsa sizinkilerle ,Masaj dediginiz nasil yapılıyor ki. Ben de yapayim

Merhabalar bu tür olaylar yeni doğan bebeklerde görülür genellikle endişe etmeyin rahat olun sıcak su ve gaz bezi ile temizleyin çok bastırmadan hafif masajla belli bir aydan sonra kendisi geçiyor zaten doktorlarda öyle söyler ben çok rastladım bu tür olaylara hayırlı günler

Back
X