• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerde goz capaklanmasi ve sulanmasi..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

srnysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
291
101
48
30
Arkadaşlar kızım 4 aylık ve dogdugundan bu yana sağ gözünde hep sulanma ve capaklanma var ılık suya batırılmış tulbentle temizliyorum ama yinede geçmiyor araştırmalarıma göre gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilirmiş ama bilmiyorum çok üzgünüm bunu yaşamış olan anneler yardimlarinizi bekliyorum:110:

Arkadaşlar kızım 4 aylık ve dogdugundan bu yana sağ gözünde hep sulanma ve capaklanma var ılık suya batırılmış tulbentle temizliyorum ama yinede geçmiyor araştırmalarıma göre gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilirmiş ama bilmiyorum çok üzgünüm bunu yaşamış olan anneler yardimlarinizi bekliyorum:110:
Geçmiş olsun doktora götürdünüz mü doktor ne diyor?

Sadece masaj tatlim benimde bebegimde vardi cok sukur masaj yaparak su kesesini patlatdim goz yasi kanali tikanikligindan oluyor

Doktora götürdüm gözyaşı kanalı tıkanıklığı dedi masaj önerdi damla verdi umarım geçer siz günde ne kadar masaj yaptınız bnm kızım izin vermiyor masaja

Benim kardeşimde 4 aylık. Sağ gözü sürekli akıyor. Bize de dr tıkanıklık dedi ve masaj önerdi . Bakalım ne zaman geçecek. Çoğu vaka kendiliğinden geçiyormuş. GÜnde 5 kez masaj önerdi.

Yüzüne dalin ya da sebamed in ürünlerinden baska bişi sürme bol bol. Masaj yap cnm

Pamuk ve ılık çay ile gözüne pansuman yapmanız yeterli olur.

Benim bebişte de 1 ay sürdü .temiz bezle falan filan geçmiyor.doktora götürdüm sütünü sür dedi .çayla masaj yap dedi hiçbiri geçirmesi. Valla Sabah akşam yüzünü dalinle yıkadım 3 güne hemen geçti

Benim bebişte de 1 ay sürdü .temiz bezle falan filan geçmiyor.doktora götürdüm sütünü sür dedi .çayla masaj yap dedi hiçbiri geçirmesi. Valla Sabah akşam yüzünü dalinle yıkadım 3 güne hemen geçti
Benim kizimin suan gecmis gorunuyo cok sukur masaja dewam ediyorum ama umarim tekrarlamaz

Aynene yasadik cocuk doktorumuz damla veriodu bi muddet gecio geri geliodu sonra bizi goz doktoruna yonlendrdi gittik bi damla yazdi 3 ay kullan dedi gozyasi kanali tikali dedi ben 1 ay kullandm 10 gun ara verdm bidaha olmayinca bidaha kullanmadm giz doktorna alin bebeginizi gecms olsn

Aynene yasadik cocuk doktorumuz damla veriodu bi muddet gecio geri geliodu sonra bizi goz doktoruna yonlendrdi gittik bi damla yazdi 3 ay kullan dedi gozyasi kanali tikali dedi ben 1 ay kullandm 10 gun ara verdm bidaha olmayinca bidaha kullanmadm giz doktorna alin bebeginizi gecms olsn
Tesekkur ederim canim goz doktoruna gittik damla verdi kullandik gecti ama iki ay sonra Suan tekrar basladi napcam blmiyorum masaj yapiyorum sadece:KK43::KK43:

Emziriyorsaniz sutunuzle silin ama sonra kaynamis ili m is suyla ateril bir bezle de silin . Ama şöyle de bir durum var bazi bebeklerde 1 yasa kadar gecmio hatta acilmasa dr acio aslnda bidaha doktora alsanz daha iyi olur gibi geldi şimdi

Back
X