• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeklerde göbek fıtığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
1hafta film yara ortusu kullandiktan sonraki hali

Eklentiler

• 2016-01-16 22.14.25.jpg
    2016-01-16 22.14.25.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 1.949
Ozetlle biz yaklasik 15-20 gundur bu durumla mucadele ediyoruz. Herkes gibi bizde arastirdik. Biz beklemek istemedik. Beklesekte zaten zaman la belki iyilesecekti belkide iyilesmicekti. Ortalama 15 gunde izledigimiz yontemle ilk ve
2016-01-16 22.25.09.jpg
son durum bu.
Saygilar

Yavumun gobegi iyice iceri cekildi. Agladiginda bile disari cikmiyor. Cok sukur.

Eklentiler

• 20160214_103639.jpg
    20160214_103639.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 1.037
Benim bebeğimde 2 aylık gönek fıtığımız var : ( doktorumuz 2 yaşına kadar bekleyeceğimizi kendiliğnden düzelebileceğini söyledi. Gecen gün babası karnını ovarken kaka yapsın diye bilmeden bastırmış bir baktım normal delik olmuş sevindim sonra öksürdü dışarı fırladı. Sizce düzelir mi?

Bnm kızımda bir aylık sürekli ıkınmadan göbek fıtıgı oldu ama doktor sar falan demedi 1 yaşına kadar gecer dedi inşallah doktorun dedigi gibi gecer allahım cümlemizin bebegini korusun

Bnm kızımda bir aylık sürekli ıkınmadan göbek fıtıgı oldu ama doktor sar falan demedi 1 yaşına kadar gecer dedi inşallah doktorun dedigi gibi gecer allahım cümlemizin bebegini korusun
İkizlerimin birisinde vardı
İki cm kadar dışarıdaydı hatta
Ama drum sar falan demedi
Kendiliğinden geçer eğer gecmezse 2 yaşından sonra küçük bı operasyonla geçer dedi
Ama şükür 6 aylık olunca kendisi geçti

Sadece göbek deliği biraz siyah onuda bu ay randevumuzda soracağım

Geçmiş olsun

Merhaba benim bebeğimde 24 günlük bende de aynı sorun var doktor geçer dedi 1 veya 2 senede ama çok üzülüyorum para koyma olayını bende duydum şimdi denemek istiyorum .Kac gün kadar yapmıştı acaba komşunuz ? 😥

Merhaba benimde aynı konudan şikayetim var oğlum dada öyle oldu .acaba ablanız kac gün süreyle yaptı ve bitti ben yeni bugün başladım insaallah bi kac günde biter gider .Birde yarabandini hergün açıp yenilemismiydi? Yardımcı olursanız çok sevinirim 😓

Back