kızlar benim bebeğimde çok kızarıyor kakasını yaparken siz şimdi fıtık falan deyince korktum nasıl sarmamız lazım yardımcı olabilir misiniz?
naycım geçmiş olsun ablamın 3üz bebeişleri olmuştu onların birindede göbek fıtıgı vardı.ama ablamda farkedince gitti dr.hiçde öyle bişe demedi çıkarrmadan önce sarsaydın diye.zaten fıtığı şişmeden anlayamazsınki alim olman lazım anlaman için.ablamın dr metal parayı önce kaynat sonra buzluga koy dondur mikrobu temizlensin dedi.sonra parayı tentirtiyota batır ve hafif kalın pamuk sar ve yara bandıyla çaprz yap bide ortasından bitane y.bandı yapıştır dedi.eger geçmezse o zaman ameliyat yaparız dedi ama 2 yaşına kadar düzelebilir dedi.ve düzeldi canım gerek kalmadı ameliyat olmasına.bence dene hhe birde aglatmıcaksın çünkü geri dışarı atıyo bide agrımıyodu çünkü agrısa yapıştrmazdı yiyeninm agrısa o yapıştrınca mutlu oluyodu.paylaşmak istadim canım.sen başka dr.götür bence çok katı konuşmuş doktorun.biz böyle yaptık canım dene istersen yazdıklarımı ama yinede baaşka dr.götür geçmiş olsun öptüüüm sizi
canım cok gecmıs olsun n eguzel duzelmıs
ııns benım prensesımınkıde duzelır cok can sıkıcı
bebgım 1 aylık sımdı yapsam ıse yararmı
bu bıldıgımız para dımı 1 ytl gıbı
heh bıde bantla yapıstırma olayı gecene kadar hep bantlımı durucak bant zarar vermesmı tenıde
nası olucak canım bıraz daha detay yazarmsıın cookk saol :)
arkadaslar merhaba benım bebegımdede göbek fıtıgı var
göbegı dısarı portlemıs durumda cok canım sıkkın ıns gecer
aslında buyukler benı sarmam konusunda uyarmıstı ama dıkkate almadım sımdı sarıyorum ıns gecer
su para sarma olayını tam anlamadım bıldıgımız para mı baska bısemı
bebgım 1 aylık oldu sımdı yapsam ıse yararmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?