• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeklerde gece uykusu ve beslenme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

prensim_geldi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
91
0
6
İzmir
Arkadaşlar oğlum 3.5 aylık ilk bir aydan sonra sütüm kesildi ve mamayla devam ediyoruz.Sorum şu;

Bebeğinizi gece uyandırıyormusunuz beslemek için yoksa kendisinin uyanmasın mı bekliyorsunuz?
Benim oğlum gece uyurken hiç aglamaz 5-6 saat uyuyo bazen ama hiç kalkmıyor,bende yorgun oldugum zaman uykuya yenik düşünüyorum bi kalkıyorum ortalama 5 saat geçmiş oluyor son mamasından sonra.Uykuda içiyor mamasını bazende 5 saat geçmesine ragmen 30 cc yada 60 cc ıcıp atıyor biberonu kesinlikle içiremiyorum daha fazlasını yine uyumaya devam ediyor aç kalıyor diye üzülüyorum.. :((

Bi yerde okumuştum kimisi hiç uyandırmıyormuş bebeğini kendisinin uyanmasını bekliyormuş kimiside zorla uyandırıp besliyormuş çünkü bebek acıktığını bilmezmiş uykuda baygınlık bile geçirebilirmiş,hangisi dogru bilemedim .s

Bide bu aralar bebeğim sürekli elini yumruk yapıp emmeye başladı salyalarıda akmaya başladı dişle ilgisi olabilir mi?

Back