- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
ben de onu diyecektim ağlamasını durdurmak için fön makinasını çalıştırabilirsin gerçekten susuyorlar hatta bu şukilde uyutabilirsin bile, bebekler anne karnında bu sese benzer bir uğultu duyarlarmış ve bu yüzde rahatlıyorlarmış, benim çok işime yaramıştı.
senin için yengemi aradım emzirdikten 10-15 dk. sonra gazını çıkar,günde kesinlikle 3 lt.sıvı tüket ister süt ister su.....
bu arada bebeğin hayırlı olsun!!!
daha cok kucukler ama gaz sorunu hemen hemen tum bebekler yasar kimi az kimi sizin ki gbi..benm size onerim sunlar olur..oncelikle sakin ola sut yapar diye sogan yemeyin!bizde halk arasinda oyle bir inanis vardir sut yapar belki ama bebege cok gaz yapar onun yerine bol bol su icin,rezene cayi icin..lahana,k.fasulye gibi sizede gaz yapan gidalardan kacinin zira bebeginizde bundan sebepleniyor..karnina sicak bez koymayin sicak karninda ki gazi genlestirir buyutur sicagin tek faydasi agrisi varsa onu almasi ama tavsiye etmem..gunduzleri sizin kontrolunuzde surekli yuz ustu yatirin bebegi yalniz birakmayin sakin..ve bebe yagiyla gece yatmadan once guzelce masaj yapin hem rahatlar hemde gaz cikarmasina faydaniz olur..umarim en kkisa zamanda toparlanir ..verecegim adreste ki yaziyi mutlaka okuyun.sanirim bu site cok isinize yarayacak:1yes2:
Link Silinmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?