Bebeklerde gaz, mukuslu kaka, uykusuzluk, salya,iştahsızlık, karın gurultusu

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
32
Kızlar
Bebeğim yakında 4 aylık olacak ama yaklaşık 15-20 gündür çok huysuz. Normalde gazlı bi bebekti ama 3 aylık olunca çok rahat ettik gazını kendi çıkarabildi hatta sallamadan kendisi uyuyordu. Bi anda huysuzlanmaya başladı uyutamadık gazını çıkarmakta zorlanınca sebebi gaz sandık ama çok şiddetli ağlamalar olup emmeyi reddetmeye başlayınca doktora gittik kan ve idrar testi yapıldı hiç bişey çıkmadı. Bunarada ben anne sütü ve ek olarak mama ile besliyordum. Normalde zayıf doğdu kilo alımı idare ediyordu ama şu an çok zayıf. Ara ara ishal oluyor çok fazla salya akıtıyo geceleri zor uyuyor gündüz neredeyse hiç uyku yok. Ayağımda sallarken kulağını çekiştirdiğini fark edip belki kulağı ağrıyordur diyip kontrol ettirdim ama onda da sorun çıkmadı doktor yine de bi damla yazdı kullandım. Doktorun tek ihtimali erken diş çıkarma olabilirmiş. Bide yetmedi gribe yakalandık burnu tıkalı öksürüğü de var biraz. Ve hala emmiyor uyumuyor. Doktor gribi için antibiyotik ve burun spreyi verdi. Ve dün ile bugün kakasında çok az miktarda mukus fark ettim. Karnı da çok gurulduyor. Bu kadar çok şeye ne sebep olabilir lütfen yardım edinnn

grip oldugu için burun akıntısı mideye iniyor ordan bagırsakları ile dışarı atıyor olabilir.
burun spreyini aksatmayın burun tıkanıklıgı yemesine engel olabilir.
siz azar azar yemesini saglamaya çalışın
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…