Bebek Beslenmesi Bebeklerde emme reddi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ahvalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
267
155
33
Merhaba hanımlar. Bebeğim 2 buçuk aylık. Son bir haftadır memeyi reddetmeye başladı. Çok huysuzken asla almıyor. Çok çok acıktığında alıyor. Öncesinde böyle değildi. Az da olsa her verdiğimde emerdi. Ama şimdi Uykusu geldiğinde ağlamaya başladığında aç olsa dahi asla memeyi almaz. Biraz uyur aç olduğu dank eder ondan sonra emmeye başlar. Önceleri az az emer sık sık emer. Ama memede çok huysuzluk yapmazdı. Şimdi yapıyor yaklaşmaya korkuyorum yani. Varmı bu ve benzeri durumda olan annişler??

gebelik forumunda 2019 subat anneleri mart anneleri nisan anneleri gibi bolumler var.orada paylasirsaniz daha cok cevap alirsiniz.hayirli olsun bebeginiz.

Merhaba. Benimde bebeğim 10 aylık:nazar:şükür emiyor ve inanın bana ben zorlamasaydım sizin dediğiniz gibi 2.5 ayda bırakırdı memeyi.
Gak dediğnde meme verdim guk dediğinde verdim. Almadığında ısrar etmedim 10 dk sonra teklif ettim. Uykulu iken çoook emzirdim. Ama asla mama kullanmadım. Mama almadı zaten kendisi de . Kendimi rahatltmak adına ilk doğduğunda vermiştim istememişti.
Çünkü mama fikri bana hep garanti gibi görüp bu işin üstüne düşmeme engel olacakmış gibi geliyordu.
Bence uykulu emzirmeye devam edin. Hatta geçen gün instDa gördüm. Meme reddi olan bebekler için ilgi çekici geldi bana. Emzirdiğiniz göğsünüzün sütyen askısına ilgisini çekecek bş nesne veya oyuncak taktığınızda emmeye devam edebilir belki. En azından denemekten zarar gelmez. Görsel bulup ekleyeceğim

şu şekilde

Eklentiler

• 366FA0B9-9708-4B0B-9E57-FC945CC09E7C.jpeg
    366FA0B9-9708-4B0B-9E57-FC945CC09E7C.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 636
X