• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde ek gıdaya başlama

tugbalitugba

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
32
12
18
30
Bebeğim ek gıdaya başladı tam 6 aylık fakat taşımlara 5.5 aylık iken başladık. Fakat ek gıda sonrası gece uykularında ıkınarak uyanıyor kaka yapmaya çalışıyor 1 saatten fazla ıkınma sonucu başarılı oluyor ne yapmalıyım neden olabilir

Bebeğim ek gıdaya başladı tam 6 aylık fakat taşımlara 5.5 aylık iken başladık. Fakat ek gıda sonrası gece uykularında ıkınarak uyanıyor kaka yapmaya çalışıyor 1 saatten fazla ıkınma sonucu başarılı oluyor ne yapmalıyım neden olabilir
Tadım olarak ne verdiniz. Kabak, armut mutlaka menü de olsun. Veriyorsanız pirinç unu o kabiz eder. Muz kabız eder patates katilastirir. Gün içinde iki tane kakayi katı yapan besini vermemeye çalışın. Bir katı edecek sebze varsa meyven armut olsun. Ben bu ters sistem ile o süreci ne ishal olarak ne kabız olarak atlatmistim.

Merhaba canım. Dün bebeğimin 5. Ay kontrolü vardı. Bebeğim tadım yapmaya hazır olduğunu anladığım için dr a tadımla birlikte ek gıdaya geçebilir miyim Diye sormuştum. Doktorumuz tavsiyelerde bulundu. Alerjik durumları şu şekilde anlarsın dedi. Yedirdigin bişey alerji yaparsa bebekte gece huzursuzluk , makat bölgesinde kızarma, döküntü vs yapar dedi. Muhtemelen yediği bir şeye ya alerjisi var ya da midesini rahatsız etmiştir.

Back