Kızım altı aylıkken bayağı kullanmistik yemek kaşığı kadar falan biz faydasını görmüştük makat çatlağı olmuştu kabizliktan artık çocuk kakasını tutuyirdu acımasın diye bu ilaç yumuşaklığı için rahat yapıyordu bir ay kadar kullandık sanırımKabızlık sebebiyle bebeğime duphalac yazdı fakat aşırı karın agrisi yapıyor kullanıp fayda görenler varmı ne kadar sürede etkisini gördünüz bebeğim 5 aylık
Herhangi bir yan etkisi olmusmuyduKızım altı aylıkken bayağı kullanmistik yemek kaşığı kadar falan biz faydasını görmüştük makat çatlağı olmuştu kabizliktan artık çocuk kakasını tutuyirdu acımasın diye bu ilaç yumuşaklığı için rahat yapıyordu bir ay kadar kullandık sanırım
Herhangi bir yan etkisi olmKızım altı aylıkken bayağı kullanmistik yemek kaşığı kadar falan biz faydasını görmüştük makat çatlağı olmuştu kabizliktan artık çocuk kakasını tutuyirdu acımasın diye bu ilaç yumuşaklığı için rahat yapıyordu bir ay kadar kullandık sanırım
Evet sadece anne sütü ile besleniyor tekrar etmemesi için yazildiBebek annesutuyle besleniyor ise duphalac kullanımı gereksiz
Bazı doktorlar lüzumsuz yere ilaç firmalarıyla anlasmalari gereği yazıyorlar
Oysa anne sütü zaten laksatifHerhangi bir yan etkisi olm
Evet sadece anne sütü ile besleniyor tekrar etmemesi için yazildi
Zaten o ne biçim doktor ki anneye sen tuket sütünden geçsin demiyorPeki bebek sert kaka yapıyor mu ?
Bu mümkün değil de o yuzden soruyorum.
Sadece anne sütü alan bebeğin kakası sert olmaz.
Duphalac kaka yumuşatır. Siz de öyle bir sorun yok.
Anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar yapmamasını çok nornal buluyorlar.
Aşırı gaz yapar bu arada şurup
Doktor bana doğumdan sonra verdiZaten o ne biçim doktor ki anneye sen tuket sütünden geçsin demiyor
Aynen de aşırı gaz yapıyor
Ben kendim içtim kabizim diye
Daha on günlük bebeğin karnından korkunç sesler gelmeye başladı beni emerek duphalac almış olmasına rağmen vucudua yavrum
Bende karnimda seslerle gezdik gercejten
Zaten iğrenç bı şerbet
İçinde şeker olan ne şifa olabilirdi ki ?
Üçüncüye icmedim bile kabız kabız geziyorum
Bebeğine geçmedi mi .benimkine geçti işte süttenDoktor bana doğumdan sonra verdi
Mahvetti valla gazdan beni.
Gerçi konu sahibinin bebeği 5 aylikmisDoktor bana doğumdan sonra verdi
Mahvetti valla gazdan beni.
Geçmiştir evet . Sarılık vardı belli ondan dolayı anlayamadımBebeğine geçmedi mi .benimkine geçti işte sütten
Onu da gazladi yazik
Bizimki ek gıdaya geçince oldu bir yan etkisini görmedimHerhangi bir yan etkisi olm
Evet sadece anne sütü ile besleniyor tekrar etmemesi için yazildi
Benim oğlum 8 aylık 3 aydan beri sadece anne sütü almasına rağmen kabızlık çekiyor. Zeytinyağı vs kullandım fayda etmedi ama dupalac verdim işe yaradı ek gıdaya gelince artık ilaç vermek yerine kuru jayısı haşladım mama yptım ya da suyunu içirdimKabızlık sebebiyle bebeğime duphalac yazdı fakat aşırı karın agrisi yapıyor kullanıp fayda görenler varmı ne kadar sürede etkisini gördünüz bebeğim 5 aylık