• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde dudak ve dil bağı

Alinnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
328
352
53
Merhabalar✨
9 aylık bebeğimde dil ve dudak bağı var. Narkoz vererek her ikisinide ameliyathanede kesicekler dudak bağına dikiş atıcaklarını söyledi doktor.
Bu durumu yaşayıp narkoz almadan kestiren var mı acaba?

Merhabalar✨
9 aylık bebeğimde dil ve dudak bağı var. Narkoz vererek her ikisinide ameliyathanede kesicekler dudak bağına dikiş atıcaklarını söyledi doktor.
Bu durumu yaşayıp narkoz almadan kestiren var mı acaba?
Merhaba benim bebeğimde aynı şekilde soyledı doktor anestezi ve lazerle alacağız dedi fakat araştırdığım kadarıyla tekrar skar doku gelişebiliyormuş çok erken alınırsa benim bebeğim 10 aylık 10 yaşına kadar takip edilmesi köpek dişleri çıkması bekleniyormuş o zaman kendiliğinden gitme ihtimalı olunuyor galıba ama gitmezse de alınıp tel takılıyormuş dişlere kafam gerçekten çok karıştı siz ne yaptınız bebeğiniz ne kadarlık

Merhaba benim bebeğimde aynı şekilde soyledı doktor anestezi ve lazerle alacağız dedi fakat araştırdığım kadarıyla tekrar skar doku gelişebiliyormuş çok erken alınırsa benim bebeğim 10 aylık 10 yaşına kadar takip edilmesi köpek dişleri çıkması bekleniyormuş o zaman kendiliğinden gitme ihtimalı olunuyor galıba ama gitmezse de alınıp tel takılıyormuş dişlere kafam gerçekten çok karıştı siz ne yaptınız bebeğiniz ne kadarlık
Pardon ayını söylemişsiniz gormedım ben çocuk doktoruna gittim cerraha yonlendırdı oda yapamayacağını kbb yada plastik cerraha gitmelisin dedi bulunduğum yerde devletlerde asla sıra yok özel kbb gittim lazer ve hafif anestezi ile kesileceğini kanama olmayacağını fakat sonrasında bebeğimi bi hafta muhallebi kıvamında beslemem gerektiğini soyledı acaba para içinmi bu kadar abartıyorlar diyorum bi arkadaşımın bebeğinin dil bağını devlette bi doktor muayne ettiği sırada biraz kesivermiş direk bilemiyorum

Back
X