kizlar dogdugundan beri kizimiz sol goz kapaginin uzerinde bir leke var kirpik dibinden basliyor kasinin altina kadar birde cok az burun kanadinin yaninda kirmizi deseniz degil hafif pembe ama bakinca belli bu gececek birsey mi buyudukce kaybolur mu dikkatli bakinca sanki minik kan damarlari var derinin altinda sizce neden kaynaklaniyor bilginiz var mi?:uhm:
canım benim oğlumunda azıcık alnında bide göz kapağında tarif ettiğin gibi lekeler var, annem dediki aynısı hemde aynı yerde seninde vardı doğduğunda ama şimdi hiç bir şey yok benim yüzümde, yan, büyük ihtimalle geçer, dert etme bence hem o bile yakışıyo sanki
sevgili nnuray bende ogluma dogum yaptigim vakit kulaginin arkasinda kocaman bordo renginde tam kara dut boyunda ve gorunumunde bir leke vardi hemde[kabarcikli] sandimki dogum lekesi ama yine
cocuk doktoruna goturdum daha o zaman 1 aylik kadardi bakti ve hic tasalanma kendilginden gececek dedi ve aynen oyle kendiliginden 1 sene icinde o kocaman leke kayboldu sende hic tasalanma bak goreceksin kendiliginden kaybolacak:CüvCüv:
dedikleriniz her yerde benim kızımında vardı doğduğunda çok belliydi göz kapağı burnunun ucunda ve alnının ortasındA şimdi yok oluyo yavaş yavaş elimdeki bebek kitabındada bundan bahsetmişler bazı lekeler göz ve burun 1 seneye kadar anca diğer kızarıklar ise bir süre sonra net rakam söylerdim ama aklımda kalan galiba böyleydi merak etmeyin geçiyorrrr
benim kızımında elinde ben gibi ama değil acaba geçermi yoksa büyürmü kızlar çok siyah değil çokda açık değil cim parmağının üstünde bide yüzüğü diyolar:)geçermi acaba acılır belki
kizlar dogdugundan beri kizimiz sol goz kapaginin uzerinde bir leke var kirpik dibinden basliyor kasinin altina kadar birde cok az burun kanadinin yaninda kirmizi deseniz degil hafif pembe ama bakinca belli bu gececek birsey mi buyudukce kaybolur mu dikkatli bakinca sanki minik kan damarlari var derinin altinda sizce neden kaynaklaniyor bilginiz var mi?:uhm:
aynı yerlerde benım oglumunda var bızım bırde ıkı kasının arasında var.doktorumuz bunun dogum anında oldugunu bebek buyudukce kaybolup yok olacagını soyledı.yanı zamanla gececek merak etme.agladıgı zaman dahada kızarıyor degılmı bızde oyle oluyor