öncelikle çok geçmiş olsun.ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.bu kadar küçükken böbrek ağrısıyla nasıl başedebilecek diyorsun.öncelikle hep şunu düşün Allah çaresiz dert vermesin.inan bana küçükler büyüklerden daha güçlüler ve acıyı daha az hissediyorlar.benim oğlumda taş olduğunu 40 günlükken rutin bi kontrol sırasında öğrendik.2 aylıkken sünnet oldu ve 1 yaşına kadar sıs sık idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.öğrendiğimiz günden itibaren bol bool su içirdim.14 aylıkken bi sabah bezini açtığımda bamyasının ucunda şeffaf kristale benzeyen mercimek büyüklüğünde birşey gördüm ve bamyasından ben çıkardım.bi gün önce bamyası çok şişmiş ve kızarmıştı.pişik diye düşünmüştüm.neyse hemen üroloji druna götürdük.adam hayret etti bu bebek bu taşı nasıl düşürmüş diye.idrar tahlili verdik.Allaha şükür temiz çıktı enfeksiyon olmamıştı.bu arada düşürmeden önce 2 gün hafif bi huzursuzluğu vardı o kadar.koca insanlar taş düşürürken halıları tırmalıyorlar ama benim oğluşum Allaha şükür cok zorlanmadı.taşın ilacı tedavisi yok.tek yapabileceğin bol su içirmek.sünnet olmasınında faydası var tabi bunları drunda söylemistir.Allah şifa versin.umarım kolayca düşürür.bu arada her alt değiştirmende bezine bakmayı unutma.
canım öncelikle derdime ortak olup cevapladığın için çok teşekkürler sizede çok büyük geçmiş olsun.oğlum gece çok şiddetli bi şekilde ağlıyordu ama öle böle ağlamak değil doktorumuza söyledik tahlilleri yapıldı batın ultrasonda çıktı böbrek taşı ve doktorumuz şuan tek yapılması gereken şey bol su içmesi dedi ve şimdide tahlilleri yapılıyor sürekli bezine bak herseferinde dedi onu göndericem ankaraya dedi.oğlum sünnet oldu zaten doğduktan 1 gün sonra şuan tek şey beklemek sanırım.
benim oğlumda 3 yıldır bu taş yüzünden tedavi görüyor. ilk 18 aylıkken öğrendik taş olduğunu. tıp fak.yönlendirdiler. bol su ve limon suyu önerdiler ama fayda etmedi. aradan 3 yıl geçti geçenlerde idrarında kan görünce acilde taşın böbrekten çıktığını öğrendik. tam düşecek artık diye sevinirken bu sefer üreter sistemde öylece kaldı taşı. perşembe gününe ameliyat dediler.çok korkuyorum
benim oğlumda 3 yıldır bu taş yüzünden tedavi görüyor. ilk 18 aylıkken öğrendik taş olduğunu. tıp fak.yönlendirdiler. bol su ve limon suyu önerdiler ama fayda etmedi. aradan 3 yıl geçti geçenlerde idrarında kan görünce acilde taşın böbrekten çıktığını öğrendik. tam düşecek artık diye sevinirken bu sefer üreter sistemde öylece kaldı taşı. perşembe gününe ameliyat dediler.çok korkuyorum
enfeksiyon oldugunda kültür aldırmışmıydınız ateşi varmıydı bazen bazı hastanelerde yanıltıcı sonuç veriliyorda