Çocuk Hastalıkları Bebeklerde böbrek taşı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

COLCHIQUE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
3
0
86
İstanbul
Arkadaşlar,

11 aylık bir bebeğim var...2 aylıktan beri her iki böbreğinde taş var..sol böbreğindeki büyüdü hareket edip kanal ağzında tıkalı kaldı..taşın büyüklüğü 4.5 mm..
düşürülmesi bekleniyor..ama ne yazık ki henüz bir ilerleme kaydetmedi..
böbreğinde taştan olduğu sanılan bir sıvı birikimi meydana geliyor..
başınızdan buna benzer olaylar yaşayan anne adaylarının tecrübelerine ihtiyacım var..
paylaşırsanız sevinirim

size kimse cevap yazmamış ama benim yeğenimde de böyle bir sorun oldu
siz nasıl çözüm buldunuz.
doktorlar kırılmasını doğru bulmuyorlarmış

benim yeğenimde 8 aylık ne yapacağız bilemiyorum :(

merhaba benim bebeğim doğduğunda çiş yapamadığı için böbreklerinde yoğunluk oluşmuş ve taş olduğu söylenmişti sonra çapada çok ünlü bir profesöre götürdük bir aylık takibe aldı ilaç verdi bir ay sonra bakıldığında tertemiz çıktı muhtemelen taş değilmiş.
eğer istanbuldaysanız size o doktoru tavsiye ederim .
prof dok Ahmet Nayır
netten de araştırabilirsiniz çocuk nefrolojisi
geçmiş olsun umarım bebeğinizin de ciddi değildir .

merhabalar
benim oglum su anda 10 yasında ve 6 ayılktan beri tasları var. konuyla ilgili epey bir deneyime ve dr bilgisine sahibim. isterseniz ozelden yazın daha saglıklı konusuruz burayı surekli takip edemeyebilirim

merhaba aranıza yeni katıldım.paptya arkadaşıma yanıt vermek istiyorum.benimde canım bundan 4 ay önce yandı .benim yavrum 1.5 yaşında 4 ay önce herşeymükemmelken birgecede alt üst oldu.kızımın sol böbrağinde 1cm.ve ufakları olmak üzere taşlar tespit edildi.dr.kırmayı önerdi ve kırdırdık çok zorgünler geçirdik dökülen taşlara inanamazsınız .şu an çok şükür iyi .dilerseniz dr.konusunds yardımcı olabilirim.allah yardımcınız olsun
:16:

bu taş olayı tekrarlıyormu acaba dr. yemesi garekenler hakkında birşey dedimi ve hiç taş düşürdümü oğlunuz

merhaba
benim oğlum 9aylık sol böbreğinde 2tane taş var.biri 2 mm diğeri 3mm.
bildiğiniz bir doktor yada tavsiye edebileceğiniz neler olabilir çok üzgünüm yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Benim oğlumun a 2 aylıktan itibaren böbrekleri de taş var şu an 8 aylık bana da bilgi verir misiniz

Back