Bebek Beslenmesi Bebeklerde biberonu reddetme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selda_berrak

GÜLÜMSE KADERİNE
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
175
3
96
Diğer
MERHABALAR 10 AYLIK KIZIM BİBERONDAN SU HARİCİ HİÇ BİŞEY İÇMİYOR. GECELERİ AÇ KALIYOR UYUYAMIYOR. NE YAPMALIYIM. ANNE MEMESİNE UYUMLU BİBERONLAR KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ. PAYLAŞIMARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER..:1hug:

merhaba hiç bişey düşünemiyorum çünkü amerikadan neler aldık ama 5 aylık bebeğim biberonu hiç almıyor su da dahil ne yapı cam bilemiyorum yardımmmmm

Canım aynı durum bende de söz konusu kızım kesinlikle biberonu istemiyor onu sadece damaklarını kaşımak için kullanıyor.Su dahi içmiyor.Geceleri acıkıp uyandığında ise sütüm azaldığı için idare etmeye çalışıyoruz.Ben gece yatmadan önce yalancı emziği ağzından çıkarıp kaşıkla besliyorum acıktığını hissettiğim anda.Ama doktorum o ısrarcı sen de ısrarcı olmalısın yılmadan denemelisin alışmalı diyor.Allah yardımcımız olsun çocuk işi sabır işi..

bizde de gündüz kesinlikle içmiyor suyu içiyor bi tek. geceleriyse uyku sersemiyse içiyor eğer o benden önce uyandıysa kıyameti koparıyor içmiyor. benimki biberondan değil mamadan nefret ediyor sanırım.

benim kızımda inatla biberonu reddedenlerden..sanırım halen emdiği için..bende oyun oynatarak şebeklik yaparak zorla sokuşturdum ağzına..ilk başlarda çok ağladı önceleri 1 yudum gün geçtikçe 2-3 yudum derken uzun bi süre uğraşın ardından tuttu biberonu..önemli olan sanırım yılmamak hergün deneyin içmesi bile mamayı, yinede deneyin..eminim sonunda tutacaktır..tabii benim burda kastım hergün hergün denemek...

benimkine ilk defa dün verdim çılgın gibi emdi ama korkum ben işe başladığımda mecbur biberonla beslenecek acaba mememyi bırakır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…