bebekler'de azi dis zor mu cikar?

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
Kizim 1 yasina giriyor ve 1,5 aydir istahsiz huysuz...zaman zaman ates ve ishal oluyor 1 ay kadar once 2 dis daha cikardi ama belirtiler sonlanmadi hep eli ahgzinda hircin isiriyor azi disleri cikiyor galiba sismis.
2 ay olacak ust uste dis cikariyor istahsizligi had safhada cok ofkeli.azi dis zor mu cikar?
Neler yapabilirim?
Ne kadar surer patlamasi?

Cocuktan cocuga degisiyo benim oglum cok kolay cikartti hic fark etmedim bile sabah uyandik bi baktik ilk disi cikmis azilarin hepsini birden cikardi ama bildigim kadariyla en fazla 3 ay suruyo bu donemde sevdigi yemekleri yapin bol bol gunu kurtarmis olursunuz

Evet zor cikarir.
Digerlerinden daha zor bildgime gore.
Benim yigenimde o yaslarda.
Normalde emzigini vermeyiz pek agzina dilinde sorun yaratir ilerde pelteklige felan yol acar diye.
Ama bu gunler memme diyip ariyor emzigi.
Bizde veriyoruz agzina isirsinda agrisi azalsin diye.

Reactions: nio
Her çocuk farklı canım oğlum bütün dişlerinde ishal ve ateşli çıkardı. Her dişte korkuyorum valla. Allah yardımcıları olsun kuzularımızı n

Evet zor çıkar ağzına elletmez huysuzlanır kılo kaybeder hıcbıse yemez..benımkı 1haftada patlattı zarzor bi tanesını..

Ama dıger azı dıslerı ben anlamadan patlamış..demekkı her azı dişi böyle sorun yaratmıyor

benim bebeğim ilk 2 dişini çok kolay çıkardı hiç farketmedik,
sonra 4 dişi biraz ateş huzursuzlukla çıktı
bu diğer dişlerle beraber azıları da çıkıyor ilk kez böyle kötü oldu.

Her çocuk farklı canım oğlum bütün dişlerinde ishal ve ateşli çıkardı. Her dişte korkuyorum valla. Allah yardımcıları olsun kuzularımızı n

benim kız ilk önce kolay kolay çıkarıyordu ..
şimdi zorlanmaya başladı

benim kızım birden fazla diş çıkarıyor Allaha şükür 2 tanesi çıktı görünüyor acaba birden fazla mı azı dişi çıkıyor sağlı sollu kaşıyor çünki

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
teşekkürler ama bu formlarda bdv kadar aktif ve yoğun olsa diyorum acaba bölümlerin reklamını bdv ye mi serpiştirseniz

İkizlerimde pek zorlanmadım ama küçük oğlum çok zorladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…