• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeklerde antibiyotik kullanım süresi?...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
slm arkadaşlar bebeğim 5 gün önce bronşiolit olmuştu,dr hemen anitibiyotik önerdi,bugün tekrar kontrole götürdük sadece sabahları öksürdüğünü söyledim,cigerlerin temiz olduğunu ancak tedavinin devamı için antibiyotiğin 5 gün daha kullanılmasını söyledi.Benim içim hiç rahat değil bir bebek 10 gün antibiyotik kullanabilirmi? Fikirlerinizi bekliyorum sevgiler.

evet canım bizde de idrar yolu enfeksiyomu vardı hala var 10 gün kullandık geçmedi bi 10 gün daha kullanacağız..allah yardımcımız olsun..
ilacı var çok şükür böyle düşünelim.. bende ilk başta vermek istememiştim ama başka çaresi yok..
bazı hastalıklar antibiyotiksiz geçmiyor..

Benim kızımda bronşiolit olduğunda 10 gün kullandık antibiotiği. 10 günsonunda kontrole gittik çok şükür geçmişti. Canım zaten doktorlar bebekler için özel ilaç veriyorlar. Faydası olur zararı olmaz. Allah korusun bebeğini düzelir hemen inşallah.

Back