Bebekler kaç beden giymeye başladı?

• Konu Sahibi hiliba
benimkide 62-68 giyiyor canım...

• Konu Sahibi hiliba
BENıMKı DEıŞıYOR BAZI KIYAFETLERıN 69 AYLIĞINI BAZILARININ ıSE 912 AYINI GıYıNıYOR BADıLERDE 62 68 opuyorumnanaktan

• Konu Sahibi hiliba
seldus tabi seninki masallah giyer. bize 3-6 bile daha bol 0-3 de oluyor daha. Bak simdi gizemde ayni senin gibi yazar onunkide masallah yerinde kilosu

• Konu Sahibi hiliba
seldus tabi seninki masallah giyer. bize 3-6 bile daha bol 0-3 de oluyor daha. Bak simdi gizemde ayni senin gibi yazar onunkide masallah yerinde kilosu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saglıkları yerinde olsun da kilosu normal olsun canım..ben de cok kilolu olsun istemiyorum ne yalan söyleyeyim..tasıması cok zor ben burda tekim bırakacak kimsem yok heryere yanımda tasıyorum bakkala bile cogu zman ((
şimdi buna a dicekler bi bebeği tasımaya üseniyorsun diye ama benim dogumdan beridir ellerim cok uyusuyor tedaviye basladım.. bi de sarıp sarmalayınca kıs günü uffff babamız bile gülüyor tasırken :kedi::kedi:dediğim gibi saglıklı sıhhatli olsunlar kuzularımız da gerisi bos ..dün tartıldık doktor cook iyi dedi zaten zamanla boya gider cok kilo almaz dedi.opuyorumnanaktan

• Konu Sahibi hiliba
ya seldus sadece anne sütü veriyorsan bana ne yediklerini bi özel mesaj atsana. veya nelere dikkat ediyorsun miktar falan. ben simdi bu hafrta cok dikkat etmem gerekicek ondan. belki bisey eksik yapıyorum kendimi kötü hissetim cok bugün

• Konu Sahibi hiliba
Ben sadece anne sÜtÜ verıyorum ŞÜkÜrler olsun canım yedıklerıme cok dıkkat etmıyorum etsem hala 7 kılo fazlam olmazdı sanırım:))))

• Konu Sahibi hiliba
Selına canım msjım geldımı sana??

evet tatlım cok teskkürler sonra geri yazcam bebis uyandı ona bakıyorum suan

benim oğlumda 62 -68 giyiyor ama bazı 62 beden giysileri artık küçük gelmeye başladıı

benm oğlma belli olmuo 6-9 ay giyinio..bazen 1 yaş giyiyo en küçük boy büyük oluo..kıyafette belli olmuoki ben çözemedm hala bzm oğlanı:))))bencde çok kilolu olmaları ii değil taşıması çok zor seldusun dediği gibi bende tekm kmsem yok bi başıma nere bırakayım bunu..kuyruk gibi ben nere o oraya artık..ağrda taşıyamıorumki en son 7800 dü kilosu 20 gün önce şimdi 8500 kesn vardr..

zemuszemuszemuszemus
hayy maasallah süphanallah canım seninki daha bi tosunmus..rabbim esirgesin..benimyengemin kısının oglu var bi tosun maallah tasıyamıyor kızcağız gittiği hiç biyere götüreniyor evde kocası bakıyor o gidiyor:))))

hımm benim oğluş da kıyafetleri 6-9 aylık giyiyor. evdeki pijamaları 1 yaş ve 90-92 giyiyor. badilerimiz de 92 ancak oluyor 74-80 sıkıyor. kilomuzun maşallahı var 8 kg falan vardır perşembe belli olcak bakalım.

maaşallah kızlar ya tosuncuklar var aramızda, benim kızımda 0-6 aylık giyiyo artık. 0-3 olanlar küçük geliyo.

0-3 küçük geliyo artık..3-6 alıyorum..
Hoş çok alışveriş yapmadım daha..bi dünya hdiye geldi..

kizlar bebek kiyafetlerinin dikimine göre kumasina göre illa farklilik oluyor , benim minik 68 beden giyiyor ama dar gelmeye basladi 74 geceriz kisa zamanda , bebeklere cok dar kiyafet giydirmeyin yavrular rahatsiz olmasin ayrica gelisimlerinide cok etkiliyor dikkat edelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…