- 20 Ağustos 2008
- 117
- 2
- 96
- 44
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örgülerin açıklamalarını blogumda yayınladım.
Eki Görüntüle 458027 Eki Görüntüle 458028 Eki Görüntüle 458029
Eki Görüntüle 458044 Eki Görüntüle 458045
Bebek yeleğine sık koyulan bir ajur modelini bebek patiğine uyguladım.
canım hepsi çok güzel ellerine sağlık peki bu beyaz olan patik benim bahsettiğim model demi
tamam canım çok tatlı olmuş diğerleri gibi mis gibi olmuş tekrar ellerine sağlıkHayır canım. ben kendim başka bir ajur koydum. bebek yeleklerinde sık rastlanan bir ajur modeli. seninkinden farklı. bu benim yaptığım bir patik.
ölçülerini de ajura göre ayarladım, ajur modelini koyduğumuzda simetrik oluyor. iki yanda da ilmek sayısı aynı kalmış oluyor.
bloğuma bakarsan açıklamasına göre yapabilirsin canım..
Hayırlı olsunmerhaba kızlar size bir sorum olacak umarım yardımcı olursunuz. 30 haftalık hamileyim ve kısmetse ilk gözağrımız oğlum Tarkan'ım aramıza katılacak inşallah :) mağlum hazırlık telaşlarıda başladı tabii :)) ben örgü tunus işi battaniye başladım bitirmek üzereyim üzerinede etamin işleyeceğim ama battaniyenin tam olarak ölçüsünün ne kadar olması gerektiğine karar veremedim aramızda daha önce örgü battaniye yapan yada ölçüler konusunda fikri olan varsa paylaşırsanız sevirim. teşekkürler herkese :)
tesekkür ederim. son olarak bebekler için sandalet yapılışını eklemiştim. isterseniz buradan inceleyebilirsiniz..Örneklerin çok hoş canım özellikle şu tığ işi patiklere bayıldımmmmmmm
ilk örgü oyuncağımı yaptım :) çok mutluyum :)
amigurumi yapmayı çok sevdim...
Eki Görüntüle 469878 Eki Görüntüle 469880 Eki Görüntüle 469879
Amigurumi açıklaması burada.
Orjinali ise burada.
hunerlerimiz.blogspot.com