• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bebekler için örgüler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

mexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
117
2
96
44
Örgülerin açıklamalarını blogumda yayınladım.

$patik_11.jpg $patik_22.jpg $patik_33.jpg

hunerlerimiz.blogspot.com

Son düzenleme:
$patik_beyaz_2.jpg $patik_beyaz_4.jpg
Bebek yeleğine sık koyulan bir ajur modelini bebek patiğine uyguladım.

Eki Görüntüle 458044 Eki Görüntüle 458045
Bebek yeleğine sık koyulan bir ajur modelini bebek patiğine uyguladım.

canım hepsi çok güzel ellerine sağlık :46::6: peki bu beyaz olan patik benim bahsettiğim model demi :28::16:

canım hepsi çok güzel ellerine sağlık :46::6: peki bu beyaz olan patik benim bahsettiğim model demi :28::16:

Hayır canım. ben kendim başka bir ajur koydum. bebek yeleklerinde sık rastlanan bir ajur modeli. seninkinden farklı. bu benim yaptığım bir patik.
ölçülerini de ajura göre ayarladım, ajur modelini koyduğumuzda simetrik oluyor. iki yanda da ilmek sayısı aynı kalmış oluyor.
bloğuma bakarsan açıklamasına göre yapabilirsin canım..

Hayır canım. ben kendim başka bir ajur koydum. bebek yeleklerinde sık rastlanan bir ajur modeli. seninkinden farklı. bu benim yaptığım bir patik.
ölçülerini de ajura göre ayarladım, ajur modelini koyduğumuzda simetrik oluyor. iki yanda da ilmek sayısı aynı kalmış oluyor.
bloğuma bakarsan açıklamasına göre yapabilirsin canım..
tamam canım çok tatlı olmuş diğerleri gibi mis gibi olmuş tekrar ellerine sağlık :42::46::6::38::38::38:

Hello Kitty Yapılışı
$hello_kitty2.jpg
İkinci örgü oyuncağımı da yaptım :) Kızım çok beğendi.
Yapılışı burada. Parçaların birleştirilmesi haricinde kolay yapıldığını söyleyebilirim..

hunerlerimiz.blogspot.com

merhaba kızlar size bir sorum olacak umarım yardımcı olursunuz. 30 haftalık hamileyim ve kısmetse ilk gözağrımız oğlum Tarkan'ım aramıza katılacak inşallah :) mağlum hazırlık telaşlarıda başladı tabii :)) ben örgü tunus işi battaniye başladım bitirmek üzereyim üzerinede etamin işleyeceğim ama battaniyenin tam olarak ölçüsünün ne kadar olması gerektiğine karar veremedim aramızda daha önce örgü battaniye yapan yada ölçüler konusunda fikri olan varsa paylaşırsanız sevirim. teşekkürler herkese :)

merhaba kızlar size bir sorum olacak umarım yardımcı olursunuz. 30 haftalık hamileyim ve kısmetse ilk gözağrımız oğlum Tarkan'ım aramıza katılacak inşallah :) mağlum hazırlık telaşlarıda başladı tabii :)) ben örgü tunus işi battaniye başladım bitirmek üzereyim üzerinede etamin işleyeceğim ama battaniyenin tam olarak ölçüsünün ne kadar olması gerektiğine karar veremedim aramızda daha önce örgü battaniye yapan yada ölçüler konusunda fikri olan varsa paylaşırsanız sevirim. teşekkürler herkese :)
Hayırlı olsun
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
ben battaniye örmedim ama evdeki hazır bebek battaniyenin ölçüsü 100*120 cm. sen isteğe göre ayarlarsın.
bitirdikten sonra forumda yayınlarsan belki ben de örmek isterim. tunus işi hiç yapmadım, ama mutlaka denemek istiyorum.
Hayırlı günler..

çok teşekkür ederim. battaniye ölçülerini sonunda ayarladım ve işlemeye başladım. bitirdiğimde mutlaka eklerim yorumlarınızı almak için ve yapmak isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım. nede olsa her şey güzel kuzucuklarımız için değil mi :))

Sonunda tığ ile bebek patiği yapıp blogumda yayınladım. ama patikten çok patiğin yapılışının şemasıyla uğraştım :)
ama açıkcası hepsini de zevk alarak yapıyorum :) patiğin yapılışı için buraya bakabilirsiniz..

$patik4.jpg

$patik1.jpg

Hünerlerimiz

Örneklerin çok hoş canım özellikle şu tığ işi patiklere bayıldımmmmmmm

ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş...
şu sandalet örgülere bayılıyorum yaaaa
hele bir de parmak arası olanlar yok mu çok tatlı oluyorlar...

Back