Bebek Beslenmesi Bebekler için Gece Tahılı Tarifi bilen var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ozgunsim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
136
7
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Milupanın "Organik Tahıllı Karışık Meyve" adıyla çıkardığı kavanoz mamasını biz evde hazır mama kullanmadan nasıl yaparız bilen var mı acaba?

canım evde yapacağın muhallebiye meyve püresi karıştırarak benzeri bir öğün yapabilirsin ama tabiki aynısı olmaz.
ben yaptığım bi karışımı yazayım sana deneyebilirsin. 1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 tatlı kaşığı irmiği 150 ml su ile pişiriyorum. ılınınca ezilmiş muz ve cam rendeden elma armut birini rendeleyip karıştırıyorum, 1 tatlı kaşığıda pekmez ekleyebilirsin.

7 tahilli un al nerde satilir turkiyede bilemiyorum canim ama tahilli un mutlaka vardir 1 tatli kasigi,1 tatli kasigi irmik, ocakta su ile lop lop oluncaya kadar pisir iliyinca icine 2 kasik devam mamasi asla elma koyma zira elma acikdiriyor bebisleri muz en uzun bagirsaklarda kalan meyve seftalide öyle isdege öre icine meyve ekle....unutma nekadar meyveli pekmezli ve tatli mama yedirirsem bebegine uyumadan önce okadar enerji yuklemesi yaparsin gece uyumak isdemez...sonucda o enerjiyi nasil aticak bunyesi...sütlü yada devam mamali yapki rahat uyusun bebisin...ben bazen etimekli yapiyorum tahilli etimek ekliyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…