Bebekler için çamaşır deterjanı ne kullandınız

bende burdaki fikirlere dayanarak dalin nin sıvı deterjanını aldım
bakalım deneyeceğimm.ihşallah memmun kalırımm

ARKADASLAR MERHABa
ben adanada dıs tıcaret sorumlusuyum bız bebekler ve yetıskınler ıcın toz deterjan uretıyoruz % 100 dogal zeytın ve defne yagından yapılmıstır yumusatıcı kullanmanıza gerek kalmıyor eger dusunursenız sızlere yardımcı olmak ısterım bu urunlerı suan yurtdısına pazarlıyoruz kullandıgınızda cok memnun kalıcaksınız buna emın olun ayrıca uretımımızde dus jelı sampuan ve sıcı el sabunu var bunlarda %100 dogal ve zeytın defne yagından uretılmıstır

dalin sıvı deterjanı ve dalin yumuşatıcı..başka bişey kullanmadım..bebeğim misler gibi kokuyo..içimde çok rahat...

dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım ilk kıyafetlerini onlarla yıkadım ama çocuk drumuzun tavsiyesi üzerine dalan sabun tozu kullannıyorum

ben dalin kullANdm sonra dalanın tozunu aldım ama bi türlü kakalı çamaşırlarını temizlemio ikiside. omoyu kullanmamıştm.lekelere karşı napıyorsunuz? yumuşatıcı dalini kullanıyorum o çok gzl. bide sabun tozu olduğu için kıyafetleri çok yıprandı sizde aynı sorunu yaşadınızmı?

dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum çokta memnunumm kokusuda harika bayanssulusmile

roxy matik kullandım çok güzel kokuyor ama durulanması gerçekten zor..
sıvı deterjan olanağınız varsa sıvı deterjanı durulanmasının daha kolay olacağı için öneririm..

Başta dalin sıvı deterjan, sonra omo baby ( dalin lekeleri çıkarmayınca diğerine geçtim) ama ikisi de ek gıdalara geçince etkisiz kalıyor.
Arkadaslar yumuşatıcı kullanmayın, durulanmadığı için çamaşırda kalıyor, zaten deterjanlar yeteri kada güzel koku veriyor. Yumuşatıcılar durulanmadığı için direkt bebek tenine temas ediyor, alerji ve kansere eğilim yaratablir. ben yumuşatcı kullanmadığım gibi makineye ilave durulama yaptırıyrum,deterjan hiç kalmasın diye
Bulaşık deterjanı bile kullanmıyorum.

Merhaba,
Bebegim 3 aylık bastan beri dalin sıvı det ve yumusatıcı kullanıyorum , kakalı kıyafetlere ıse makıneye atmadan az evvel leke uzerıne cok az domestos dokuyorum makıneden tertemız cıkıyorlar hıc leke kalmıyor ayrıca dalın sayesınde domestos kokusuda kalmıyor.

Leke çıkıyodur tabi çamaşır suyuyla da bebeğin çamaşırlarına kullanılmamalı, zaten bize bile zararlı çamaşır suyu.

kakalı çamaşırları kurumadan hemen elimde sıcak suda yıkıyorum önce.sonra makinada dalin ve yumoş babyle mis gibi oluyorlar. alerjik bir sorun yaşamadım çok şükür.

Valla arkadaşlar ben aslında sabun tozlarından yanayım çünkü doğal ama sanırım matik mak. kullanılmıyo, ilk olarak amway baby kullandım, şimdi dalin sıvı det. ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum çok memnunum bebeğim i her kucağına alan mis gibi kokuyo diyo ancak lekeleri çıkartmıyo, lekeler için önce amwayin leke çıkarıcısını lekelere döküp bekletiyorum daha sonra yıkıyorum ama çok zahmetli gelmeye başladı çünkü hemen hemen her kıyafeti lekeli, bu yüzden de artık omo baby e geçicem herhalde ama toz olduğu içinde tereddütteyim

Dalin'in bebek deterjanını ve Roxy'nin sabun tozunu kullanıyorum.
Roxy sabun tozunu tavsiye ederim. Diğer markaların sabun tozları daha büyük taneli olduğu için çamaşırın üzerine yapışıp kalabiliyor... Bi de Roxy'nin fiyatı diğerlerine göre çok daha ucuz. Bim'de 2,45TL....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…