• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekler için çamaşır deterjanı ne kullandınız

Ben çoğunlukla elde yıkıyorum ama artık havalar soğudu kuruması daha zor oluyo makinada yıkarkende hacışakir pek memnun kalmadım ama tüketemedim elimde yıkadığım içim herkes omodan memnun 2.tercihim omo olucak.

ben dalin in sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum sıvı oldugu için daha saglıklı geliyo bana çokta memnunum

bende dalin bebe sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum.kirleride güzel çıarıyor kokusuda harıka ayrıca daha sağlıklı tabiki.

bende hacışakir granül kullanıyorum ama bizim markette yok bulursam dalinin sıvı sabununu kullanacağım bencede daha sağlıklı

Dalinin bebekler için sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullanıyorum,çok ta memnunum..

Ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullanıyorum ayrı yıkıyorum ama artık ek gıdalara başladığımız için ister istemez meyve lekeleri oluyor dalin sıvı deterjan çıkarmıyor lekeleri o yüzden omo bayb kullanıyorum artık..

hacı şakir garanül matik kullandım önce leke çıkartmıyor. omo babaye geçtim o daha iyi dalin yumuşatıcı kullanıyorum

dalin sıvı deterjan kullanıyorum fakat kaka lekelerini çıkarmıyor...sanırım omo baby ye geçeceğim...

ben ilk önce hacışakir granül kullandım ama ek gıdalara geçince lekeleri çıkarmadı omo baby denedim sonra bence süper ama dalin sıvı deterjanı tavsiye üzerine aldım pek memnun kalmadım omo kadar ii çıkarmıyo lekeleri yumuşatıcım hep dalindi ayrıca doğduğu anadan beri çamaşırlarını hiç bizim makinada yıkamadım doğmadan önce sinbonun bebek eşyaları için olan makinasını almıştım onda yıkıyorum hala çok memnunum

bende hamıleyken ayrı deterjan almayı dusunmustum fakat sonra vazgectım.dogdugundan berı bızım deterjanımızla yıkıyorum yumusatıcıda koyuyorum.suana kadar alerjık bır durum olmadı.ben bu konularda bıraz aman sendecıyım bebegın herseyının ayrı alınmasını pek sevmıyorum bızım dunyamıza alıssın bıran once

Deterjan uzmanlık alanıma girdiği için bilgi vermek istedim.
Bizlerin kendi çamaşırlarımızda kullandığımız deterjanlar ile bebekler için üretilmiş olanlar arasında suda çözünürlük ve yayınırlık açısından farklar vardır.Bizler için kullandığımız toz deterjanlar azda olsa çamaşırda kimyasal kalıntılar bırakabilir ve bu bizi etkilemeyebilir ancak bebeklerin tenlerinin pH değeri,geçirgenliği ve bazı dermatolojik özellikleri bizimkinden farklıdır ve bize zararı olmayan kimyasal kalıntılar onlarda zamanla birikerek sorun oluşturabilir.
Ben gelişen teknoloji ile gitgide sağlıksızlaştığımızı düşünüyorum ve daha soft kimyasal içeren bebek deterjanlarını tercih ediyorum dalin,omo baby ayrıca makinada önerilenin yarısı kadar ölçek kullanıyorum.

bende dalinin yeşil kapaklı sıvı deterjanı ve pembe kapaklı yumuşatıcısını kullanıyorum hem sıvı olduğu için daha sağlıklı hemde uzunsüre mis gibi kokuyor...

Amway baby toz amway yumuşatıcı en katkısızı tüm ailede kullanıyorum

Hacı şakir granül ve dalin yumuşatıcı ...Memnunum ama burayı okuduktan sonra bende dalinin sıvı deterjanını almaya karar verdim....

fikirleriniz için saolun arkadaşlar ilk zaman dalin sıvı deterjan alıcam 6 aydan sonrada oma baby almaya karar verdim tşk ederim

ayrı yıkyorum ve de dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum.Çok memnunum çok güzel kokuyor herkese tavsiye ederim.

dalan roxy toz sabun kullanıyorum sabun tozunda ayrıca yumusatıcı gerekmıyor

Back