• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekler için çamaşır deterjanı ne kullandınız

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhaba anneler bebeğin çamaşırlarını ayrı bir deterjanla yıkamak gerekiyormu gerekiyorsa hangi marka neyi almalıyım siz ne kullandınız doğumdan itibaren

canım ben ayrı deterjan kullanıyorum önce hacı şakir granül kullandım çok memnun kalmadım kokusuda hoşuma gitmedi şimdi omo baby kullanıyorum memnunum ilk zamanlarda yumuşatıcıda kullanmıyordum şimdi yumoş baby kullanıyorun

ben oğlumun doğumundan itibaren omo babynin deterjanını yumoşunda bebekler için olan yumuşatıcını kullandım. ayrıca onun çamaşırlarını ayrı yıkıyorum. çamaşır mak. da 40 dereceye atıyorum.

ben hacı sakırın kını kullanıyorum ayrıca bebekler ıcın ozel yumatıcı var ondan da kullanıyorum
ayrı yıkıyorum

6 ayına kadar hacı şakir granül 6 aydan sonrada omo baby kullandım....2 yaşından sonrada bizim deterjanı kullanmaya başladım.....

ben dalin in sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum sıvı oldugu için daha saglıklı geliyo bana çokta memnunum

deterjanı çok iyi durulamak lazım, normal matik deterjanlar daha zor durulandığı için bebekler için tavsiye edilmiyor.
hacı şakirin granül sabunu çok kolay durulanıyor. ama kokusu pek yok.

yani çoğu anne omoyu almış bende yumoşun yumşatıcısını aldım ama deterjana karar verememiştim

ilk zamanlar omo baby ve yumoş kullandım şimdi daline döndüm sıvı olması ve de kokusu tercih sebebim...

ben de omobaby kullanıyorum ama yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü son durulamada yumuşatıcı alındığı için çamaşırda bu kimyasal madde kalmış oluyor çamaşırlarını hafif nemliken mutlaka ütülediğim için yumuşak kalıyor.
ek gıdaya geçen anneler dalin leke çıkarması nasıl?

aynen omo baby. yumuşatıcı kullanmıyordum artık başlıcam bebekler için olanına. ayrıca makinemde ilave durulama tuşu var ona basıyorum daha çok durulanmış oluyor

aslında en sağlıklısı sabun tozu...ama çamaşır makinaları içinde bebek deterjanalrı var marketlerde

ben de omobaby kullanıyorum ama yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü son durulamada yumuşatıcı alındığı için çamaşırda bu kimyasal madde kalmış oluyor çamaşırlarını hafif nemliken mutlaka ütülediğim için yumuşak kalıyor.
ek gıdaya geçen anneler dalin leke çıkarması nasıl?

dalının leke cıkarması gayet ıyı ben memnunum gercı kızımın kıyafetınde mama kusmuk olunca anında o kısmı yıkıyorum leke kalmasın dıye bekletsek cıkarırmı bılmıyorum acıkcası cokta guzel mıs gıbı kokuyorayrıca sıvı oldugu ıcın daha saglıklı gelıyor gozume:ecrin_bebek:

Hacışakir kullanmıştım hiiiç memnun kalmadım sonra Dalin kullanmaya başladım temizleme gücü çok iyi ben oğlumu yedirirken heryanımız batıyor biraz beceriksizim ancak kan damlasıda dahil olmak üzere şimdiye kadar çıkmayan hiç bir leke olmadı.Kokusu da çok güzel.

bende hamıleyken ayrı deterjan almayı dusunmustum fakat sonra vazgectım.dogdugundan berı bızım deterjanımızla yıkıyorum yumusatıcıda koyuyorum.suana kadar alerjık bır durum olmadı.ben bu konularda bıraz aman sendecıyım bebegın herseyının ayrı alınmasını pek sevmıyorum bızım dunyamıza alıssın bıran once

Dalanın sabun tozunu kullandım ve çok memnunum. Çamaşırlarını da ayrı yıkıyorum.

Back