Bebekler Gündüz Nerede Yatıyor?

benim oğlum gece gündüz yatağında yatıyor ana kucağında falan uyumuyor zaten uykusu geldiğinde mızmızlanıyor yatağına koyar koymaz da uyuyor cicim

benim oğlum gece beşiğinde yatıyor ama gündüz sürekli beni görmek istiyor bende salonada koltuğa çarşaf serip üzerine yatırıyorum serin serin:)

benim kızım karyolasında uyuyor arada koltuk veya yataktada yatırıyorumki başka bir yere gittiğimizde uyusun diye ben de kızımı 4 aya kadar anakucağında yatırdım bişey olmadı ama bu konuda anne hissin ne diyosa onu yap canım

bazen yanımda salonda sert koltuk üzerine seriyorum alt açma minderine yatırıyorum çoğunlukla yatağında sere serpe yatıyorrrr

ben de nerde olsa yatırıyorum genelde kanepede uyuyor bizim yanımızda hem sese alışsın hem gece yatağında yatması gerektiğini öğrensin diye ana kucağına hiç koymadım bizimki kraftın ve bayağı çukur tam oturma pozisyonunda daha o kadar oturamaz diye koyamıyorum

benim oglum gündüz benim yatagımda uyuyo kokumuzu alıyo uzun uyuyo o zaman gecede kendi yatagında sabaha karşı tekrar benim yanımda

valla benım oglum nerde uykusu gelırse orda yatırıyorumkı bır yere gıttıgımde kıyametı koparmasınnn her yere alıstırdım uykusu geldıgınde atıuom dosegın ustuneee mız mız mız bı bakıyom uyatmıss hıc sallamaya buıle alıstrımıyommm hemen kendı kendıne uyuyooo b bu arlardaaa dıonuop donup duruyo bı yuz ustu yatıyo bı sag a donuyo bı sola donuyoooooo hele yuz ustu yatmaya baylıyoooo hıc karısmıyorum kendı yatıyoooo

Benimde denemediğim kalmadı evde son aldığımızla birlikte 3 adet puset, anakucağı, park yatak, beşik vs... doldu yinede zaten az uyuyor nereye koyarsam koyayım gece gündüz maksimum 2 saat sonra kalkıyor...ve kalkınca sırtı ter içinde, birtek kısa kollu bodyle yatırıyorum sadece bacaklarına geceleri ince çarşaf seriyorum ama sıcaktanmı uyanıyor yerimi rahatsız hala çözemedim...

gündüz ben oto koltugu-ana kucağında yatırıyorum
ama sanki sürekli onda öyle iki büklüm uyuması zarar verir mi diye düşünüyorum
sizin bebişler nerde yatıyor?

Benim oğluş gündüzleri evin neresinde sızmışsa orada geceleri de benimle beraber karyolada uyuyor Ona daha uygun diye park yatak almıştık ama içindeki yatağı hala ortopedik yatakla değiştirmedik..Bebeği yatırınca yatak çöküyor sert olmadığından..Bence sende bebeği yatağına yatır arada bir kontrol et canım..Böylece sana bağımlıda olmaz ileride..Sende o uyurken her işini rahat rahat yaparsın..

Aslında bende senin gibi hep gözümün önünde olsun diye anakucağı almıştım ama annemin "bu ne böyle bunda bebek mi yatarmış" diye çemkirmesiyle hevesim kursağımda kaldı :))) Şimdi sadece oto koltuğu olarak kullanıyorum ana kucağını..

Son düzenleme:
ben de endişeleniyorum zaten...
ama onda yatmayı seviyor ve sürekli gözümün önünde olsun diye yatırıyordum ben de
siz yatagında yatırıyorsunuz heralde?

meraba canım bencede çok zararlı arkadaşın dediği gibi omirilik kemiği gelişmez ya yatağında yada koltıkta yatır oğlum 5 aylık ben gündüzleri koltukta geceleri yanımızda yatırıyorum çünkü dönmeye başladı korkyorum tek bırakmaya biraz daha büyüsün ondan sonra yatağına alıştırıcam

kızlar size bişey söyleyim mi bence deneme yapın ben oğlumu bikere yatağına koydum o gece 4 kere kalktı şimdi bizimle beraber yatıyo akşam 8-9 gibi bi yatıyo sabah 7 de kalkıyo bugün deneyin hak vereceksiniz
7 de kalktığı zaman 9.30 da tekrar yatıyo bir iki sat boyunca

kesinlikle beraber yatılmasına karşıyım.ya dönerken filan biyanı ezilirse?yazııık.yatağı en iyisi.sonra ayırmasıda çok zor olur.uzmanlar ilk aydan odasını bile ayırın diyo da o zor birz.zaten hacı yatmaz gibisin bide uyur gezer olmamalı.

Gündüzleri bazen yatağında, bazen kanepede bazense ev tipi sallanan ana kucağında uyuyor. Geceleri ise 10 günlük olduğundan beri odasında yatağında yatıyor. Yatak odamıza bir kaç ay yanımızda uyusun diye aldığımız beşiğini asla sevmedi. Önceleri tedirgindim ama çok da iyi oldu. Sonradan oda ayırma sıkıntısından kurtulduk. Yatırıyorum yatağına, telsizi de açıyorum. Gayet rahat ve mutluyuz :) :lepi::içelim::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…