Bebekler Gündüz Nerede Yatıyor?

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
gündüz ben oto koltugu-ana kucağında yatırıyorum
ama sanki sürekli onda öyle iki büklüm uyuması zarar verir mi diye düşünüyorum
sizin bebişler nerde yatıyor?

ana kucağından kastım bu
st61927brap9.jpg

st61927brap9.f3b23da50d.jpg

canım tabi yazık bebişe iki büklüm yatır yatağına sere serpe uyusun yavrucak
uyanık olunca zati ana kucağında duruyor bebişler

Bahsettiğin ana kucağında iki saatten fazla durmasını uzmanlar ve doktorlar pek onaylamıyor okuduğum kadarıyla....Bebeğin omurilik gelişimini etkilediğinden bel ve sırt ağrılarına sebeb oluyomuş....Tamamen düz bi yatakta yatırmak gerekiyomuş ...Sen bilirsin ama bence sende bebişini yatağında yatır canım daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.....

Bahsettiğin ana kucağında iki saatten fazla durmasını uzmanlar ve doktorlar pek onaylamıyor okuduğum kadarıyla....Bebeğin omurilik gelişimini etkilediğinden bel ve sırt ağrılarına sebeb oluyomuş....Tamamen düz bi yatakta yatırmak gerekiyomuş ...Sen bilirsin ama bence sende bebişini yatağında yatır canım daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.....

ben de endişeleniyorum zaten...
ama onda yatmayı seviyor ve sürekli gözümün önünde olsun diye yatırıyordum ben de
siz yatagında yatırıyorsunuz heralde?

bence yatagina yatirsan daha iyi oluir bende ana kucagina yatiriyordum onceleri ama havalar o kadar sicakki iki buklum yatiyor hemde cok terliyordu son zamanlarda benim kizim simdi yataginda cok rahat ferah ferah uyuyor.

kızım dönerek yattığı için beşiğine sığmıyor:)))kol bi tarafta bacak bi tarfta kalıyor.....bende gündüzleri kendi yataığma koyuyorum..geniş geniş yatıyor..yanına yatark uyuttuğum için hemen uykuya dalıyor...süreklide kontrol ediyorum..4 ay bende ana kucağında yatırdım yavrumu...iki büklüm bi halde:KK43:(((

ya bişey sorcam çok alakasız olcak belki ama şu yazılarınızın altındaki bebeğinizin durumunu ayını belirten ifadeyi nasıl ve nerden koyabilirim lütfen yardımcı olun kızlarr:KK43:

ya bişey sorcam çok alakasız olcak belki ama şu yazılarınızın altındaki bebeğinizin durumunu ayını belirten ifadeyi nasıl ve nerden koyabilirim lütfen yardımcı olun kızlarr:KK43:

canım istersen sen bana bebişinin dogum tarihini yaz
ben sana bir tane hazırlayım

canım yazık bebıse yatır sere serpe uyusun ,bıde bu sıcaklarda cok daha kotu,uzun surelı olarak koyulmamalı bebısler bu tarz ,oto koltugu ana kucaklarına,ben yatagına yatırıyorum ,yada benım yatagıma rahat rahat uyuyor

acaba şöyle bişi alsak daha mı rahat eder?
fisherpricerainforestmr0.jpg

fisherpricerainforestmr0.fe6abf18e2.jpg

canımben odasındaki karyolaya yatırıyorum.geniş geniş yatsın.resimdeki ana kucağının aynısını ablam amerikadan gelirken getirdi.çok kullanışlı ve mükemmel birşey.ama benim bebeğim daha 23 günlük.resimde de gördüğün gibi bebişim şöyle 2 aylık olunca anca yatırabilirim.ablam yeğenime de ondan kullandı.çok güzel oyalıyormuş bebeğini.bir de burada 165 ytl,amerikada 35 dolar.çok sinir bozucu resmen kazıklıyorlar bizi...:eek:klava:

bende gunduzlerı ayagımda sallayıp uyuttugum ıcın ayagımdan cekyatın uzerıne bırakıyorum zaten benım bırakmamdandan 5dk sonra uyandıgı ıcın tekrar ayaga alıyorum

yatağında yatırıyorum yüz üstü yatıyo benim oğlum kafasını rahat rahat çevirio kolunu bacağını hareket ettiriyo.uyanıkken ana kucağında duruyor zaten bizim ana kucağı arabasına monte oluyor dışarıdaykende onda duruyor ama bi alıyorum sırtı ısınmış oluyo havalar sıcak sne yinede yatağına yatır

uyanıkken ana kucağında duruyor.uyurken yatağında.bazen de kucağımda uyuyor ve yatırır yatırmaz uyanıyor.kucakcı oldu oğlum.işim zor.

bencede en iyisi yatak tabi ben sadeec gündüzleri biraz anakucagina yatiriyodum uyanikken yani bide disariya cikinca eger odamiz uzak belki sesini duyamam disoyasan babyphone var birine begeginin yanina koy birini yanina al ben hatta arka bahcemize bile cikiyodum nede olsa mikrofondan geliyor sesi agladimmi nereye gitsem yanina aliyodum cok kullanisli oluyor

benim oğlum uyanık olduğu süreyi genelde kucakta geçiriyor gündüz uyuduğundada ana kucağı daha ideal oluyor bizim için çünk,ü çıt çıksa uyanıyor bari onda yavaş yavaş sallayınca bir süre uyuyor ama geceleri kendi yatağında yatırmaya gayret ediyorum.daha rahat olduğunu düşünüyorum.aslında keyfine göre canı nerde nasıl uyumak istersee öyle uyuyor.

X